Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas trīs zvaigznes – trīs rezultatīvi uzbrucēji

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nedēļas trīs zvaigznes – trīs rezultatīvi uzbrucēji
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) izraudzījusies aizvadītās nedēļas trīs zvaigznes. Gods ticis trīs uzbrucējiem – Ņikitam Kučerovam, Konoram Makdeividam un Metjū Tkačakam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Tampabejas "Lightning" labās malas uzbrucējs Ņikita Kučerovs. Komandai trīs spēlēs izcīnot trīs uzvaras, viņš izcēlās ar četriem vārtiem un deviņiem punktiem, kļūstot par nedēļas rezultatīvāko hokejistu. 6:3 panākumā pret Filadelfijas "Flyers" Kučerovs piekto reizi karjerā atzīmējās ar hat-trick un 25. reizi karjerā vienā spēlē iekrāja četrus punktus.

Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids izvēlēts par otro zvaigzni. Centra uzbrucējs trīs spēlēs iemeta četrus vārtus un pievienoja četras piespēles, "Oilers" turpinot uzvaru gājienu – jau 16 panākumi pēc kārtas. Makdeivids ar rezultatīvām darbībām izcēlās Edmontonas nedēļas pēdējos septiņos vārtos.

Metjū Tkačaks atzīts par trešo zvaigzni. Floridas "Panthers" hokejists četrās spēlēs iemeta četras ripas un sakrāja astoņus punktus. Kreisās malas uzbrucējs produktīvāko sniegumu nodemonstrēja 6:2 uzvarā pret Arizonas "Coyotes" – 2+1, kas bija viņa sezonas ceturtā trīs punktu spēle. "Panthers" nedēļu pabeidza ar perfektu bilanci.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nikita-kuc...