Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" sagrauj "Islanders"

"Bruins" sagrauj "Islanders"
"Islanders" spēlētājam Bergenhaimam šovakar nepalīdzēja arī spēle ar divām nūjām
Foto: AP

Šovakar jau aizvadītas pāris Nacionālās Hokeja līgas regulārās sezonas spēles. Vienā no tām "Bruins" ar 7:2 sagrāva "Islanders", uzvaras izcīnīja arī Minesotas "Wild" un Karolīnas "Hurricanes".

Šovakar Bostonā spēle iesākās salīdzinoši agri, jo paredzēts divu spēļu vakars (NBA ietvaros Bostonas "Celtics" tiksies ar Filadelfijas "76ers"). Bostona, uzvarot "Islanders" ar 7:2, ir izcīnījuši savu desmito uzvaru pēdējās divpadsmit spēlēs.

"Mēs sniedzām skatītājiem lielisko šovu. It īpaši tiem, kuri pēdējā laikā mūs kritizē, sakot, ka esam pārāk tendēti uz aizsardzību," izteicās viens no vārtu autoriem Vīlers.

Vārtos "Bruins" rindās stāvēja Menijas Fernadess, kurš, piedzīvojot zaudējumu savā šīssezonas debijā, tagad ir palīdzējis "Bruins" izcīnīt sešas uzvaras esot vārtos. Fernadess atvairīja 22 pretinieku raidījumus uz saviem vārtiem.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Raiders, bet pa vieniem pievienoja Kobaševs, Vīlers, Krejci, Vaidmens un Kessels. "Islanders" rindās vārtus guva Parks un Tomsons.

Vēl šovakar pie uzvarām tika "Hurricanes", kuri, pateicoties Sergeja Samsonova uzvaras vārtiem pagarinājumā, pieveica Filadelfijas "Flyers". Vārtus uzvarētāju rindās guva arī Rūtu un Dvaijers, bet "Flyers" sastāvā vārtus guva Lupuls un Kārters.

Minesotas "Wild" ar 4:2 pārspēja Tampabejas "Lightning". Vārtus Minesotas labā guva Nolans, Koivu, Šepards un Belandžers, bet zaudētājiem pa vārtiem Vrbatas un Melouna kontā.

Šonakt spēli aizvadīs arī mūsu Kārlis Skrastiņš.

NHL regulārā sezona, 28. novembris

"Bruins" - "Islanders" 7:2
"Hurricanes" - "Flyers" 3:2 (OT)
"Wild" - "Lightning" 4:2
"Blackhawks" - "Ducks"
"Avalanche" - "Coyotes"
"Canadians" - "Capitals"
"Penguins" - "Sabres"
"Predators" - "Thrashers"
"Rangers" - "Panthers"
"Red Wings" - "Blue Jackets"
"Stars" - "Sharks"

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-29 00:22, pirms 16 gadiem
tur nebija cerību
Bruins FTW
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja