Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" un "Flames" izcīna vieglas uzvaras

"Penguins" un "Flames" izcīna vieglas uzvaras
Sidnijs Krosbijs šonakt nopelnīja četrus
rezultativitātes punktus
Foto: AP

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas četras spēles. Pie vieglas uzvaras tika "Penguins", kas savās mājās ar 6:2 sagrāva Ņujorkas "Rangers", bet Kalgarī "Flames" ar 5:2 pārspēja Bufalo "Sabres".

Pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāts starp "Penguins" un "Rangers" komandām bija 1:1, bet pēdējās 20 minūtēs abas komandas sarīkoja īstu uguņošanu. Vispirms trīs vārtus guva mājinieki, taču viesi drīz vien vienus vārtus atguva. Arī turpinājumā veiksmīgāki bija "pingvīni", kas guva vēl divus vārtus, tādejādi uzvarot visā spēlē ar 6:2. Lieliska spēle padevās Sidnijam Krosbijam, kurš guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Divi vārti Petra Sikoras kontā.

Arī spēlē starp "Flames" un "Sabres" uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēdējā trešdaļā. Pēc pirmajām divām rezultāts bija 2:2, bet pēdējās 20 minūtēs "Flames" guva trīs vārtus un uzvarēja visā spēlē ar 5:2. Trīs vārti Maikla Kamaleri kontā.

Tāpat arī uzvaras šonakt izcīnīja "Blackhawks" un "Predators" hokejisti.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-29 13:47, pirms 15 gadiem
Pitsburgas spēlē 2 vārti arī Krisam Letangam; Kamaleri pēdējās 4 spēlēs guvis jau 8 vārtus, tāpat arī punkti Malkinam un Iginlam.Anaheimā ļoti labs bija Habibuļins, savukārt Vankuverai 7. zaudējums pēc kārtas. Nešvila varēja iemest arī sestos vārtus, jo arī pēc 3:5 , kad palikušas 43 sekundes, Luongo tika saukts malā...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-29 17:25, pirms 15 gadiem
Kaartiigi atpuuties, kameer citi piedaliijaas zvaigznju speelee...

     [+] [-]

, 2009-01-29 20:13, pirms 15 gadiem
Čalim laba atpūta (rock)