Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Burka triks atnes uzvaru "Flames"

Andrejs Siliņš

Burka triks atnes uzvaru "Flames"
Renē Burks saņem komandas biedru apsveikumus par gūtajiem vārtiem
Foto: AP

Pateicoties Renē Burka pirmajam karjeras "hat-trick" jeb trīs vārtu guvumiem, Kalgari "Flames" hokejisti aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) mačā pret Otavas "Senators" ar rezultātu 6:3.

Maču lieliski uzsāka viesi "Senators", kas pēc Spezas un Filipsa vārtiem bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, tomēr tad Burks 58 sekunžu laikā guva divus un rezultātu izlīdzināja. Turpmākajā spēles gaitā mājinieki bija veiksmīgāki, un Burks tai skaitā - nedaudz vairāk nekā piecas minūtes pirms mača beigām kanādiešu uzbrucējs guva savus 14. vārtus sezonā un trešos šajā mačā, panākot 5:3, bet līdz mača beigām vēl vienus vārtus guva Bertuci, un "Flames" svinēja uzvaru ar rezultātu 6:3.

Amerikāņu veterāns Maiks Modano trīs ar pusi minūtes pēc papildlaika sākšanās spēlē Dalasā atnesa mājiniekiem "Stars" uzvaru ar 4:3 pār Anaheimas "Ducks" vienību, bet vēl viens "hat-trick" meistars izcēlās spēlē Pitsburgā.

Proti, baltkrievu uzbrucējs Andrejs Kostitsins guva visus trīs Monreālas "Canadiens" vārtus, palīdzot savai vienībai izcīnīt uzvaru viesos pret "Penguins" vienību. Kostitsins atklāja mača rezultātu neilgi pēc tā sākuma un panāca 2:1 divas sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām. Otrajā vienīgos vārtus guva mājinieku un līgas superzvaigzne Sidnijs Krosbijs, atkal izlīdzinot rezultātu, bet Kostitsinam izdevās neilgi pēc trešās trešdaļas sākuma nokārtot lietas - 3:2.

Tikmēr Kolorado norisinājās viens no slavenākajiem līgas dueļiem - vietējā "Avs" uzņēma Detroitas "Red Wings". Cīņa arī šoreiz sagādāja aizraujošu maču ikvienam tā apmeklētājam. Pirmajos divos periodos guvušas pa trim vārtiem katra, trešajā neviena no komandām vārtus vairs neguva. Neguva arī papildlaikā, un mača liktenis tika izšķirts pēcspēles metienu sērijā. Vienīgos vārtus tajā guva Vojteks Volskis, atnesot uzvaru "Avalanche" komandai - 4:3.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Sabres - Islanders4:3
Penguins - Canadiens2:3
Hurricanes - Bruins2:4
Blue Jackets - Flyers3:0
Rangers - Devils2:4
Lightning - Panthers6:4
Stars - Ducks4:3
Blues - Shars3:2
Avalanche - Red Wings4:3
Coyotes - Kings0:4
Flames - Senators6:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs: anjo

  -3 [+] [-]

, 2008-12-28 11:31, pirms 16 gadiem
Zeel pīles

  -1 [+] [-]

, 2008-12-28 11:40, pirms 16 gadiem
triks, vai hattricks?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-28 12:43, pirms 16 gadiem
kosticins malacis

  -2 [+] [-]

, 2008-12-28 15:08, pirms 16 gadiem
tripalka rakstīja: triks, vai hattricks?
autors ari domaja TRIKS - vienkarsi ar labu humora izjutu , bet tev laikam nesaprast