Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.

• NHL laukumos jau 18. spēlē pēc kārtas vismaz punktu izcīnīja Nešvilas ‘’Predators’’, kas papildlaikā ar 5:4 pārspēja Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• Pēdējo zaudējumu pamatlaikā klubs piedzīvojis naktī uz 17. februāri, kad ar 2:9 zaudēja Dalasas ‘’Stars’’. Pēc tam sekojušas 16 uzvaras 18 spēlēs.

• Lieliskā punktu sērija ļāvusi ‘’Predators’’ pacelties uz sesto vietu Rietumu konferencē (90 punkti).

• ‘’Golden Knights’’ šonakt pārtrūka trīs uzvaru sērija, turklāt klubs pamanījās izsēt trīs vārtu pārsvaru, kas tam bija vēl pirms trešā perioda.

• Ar uzvaras vārtiem ‘’Predators’’ rindās izcēlās šveicietis Romāns Jozi, kuram tie kļuva par 19. vārtiem sezonā. Savukārt Raiens O’Railijs izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm (25+36 sezonā).

• Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Rietumu konferences līdere Dalasas ‘’Stars’’, kas ar 6:3 pārspēja pastarīti Sanhosē ‘’Sharks’’. Pretinieki piedzīvoja 17. zaudējumu pēdējo 18 spēļu laikā.

• Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvo piespēli izcēlās Vaiats Džonstons (sezonā 28+29), bet Džeimijam Benam vārti un divas piespēles (sezonā 17+35).

• Deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ‘’Avalanche’’, kas ar 1:2 piekāpās Monreālas ‘’Canadiens’’. Monreāla, kas visdrīzāk Stenlija kausa izcīņai nekvalificēsies, izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

• Visi trīs vārti tika gūti pirmajā periodā. ‘’Canadiens’’ labā Niks Suzuki panāca izlīdzinājumu, bet Džoels Armija guva uzvaras vārtus, kas viņam bija 12. sezonā.

• Monreālas vārtsargs Sems Montembo atvairīja 27 no ‘’Avalanche’’ hokejistu izdarītajiem 28 metieniem.

NHL spēles 27. martā

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Panthers - Bruins3:4Rangers - Flyers6:5
Penguins - Hurricanes4:1Capitals - Red Wings4:3
Maple Leafs - Devils3:6Predators - Golden Knights5:4 P
Jets - Oilers3:4 PBlackhawks - Flames3:1
Avalanche - Canadiens1:2Coyotes - Blue Jackets6:2
Kraken - Ducks4:0Sharks - Stars3:6