Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Lielisku vārtu gūšanas tempu uzņēmusī "Sabres" viesosies pie Krosbija un Malkina

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Lielisku vārtu gūšanas tempu uzņēmusī "Sabres" viesosies pie Krosbija un Malkina
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Pēc iespaidīgās uzvaras pār Kolumbusas „Blue Jackets”, kurā „Sabres” pārtrauca savu pretinieku astoņu uzvaru sēriju, Zemgus Girgensons kopā ar Teda Nolana vadīto Bufalo komandu šonakt viesosies pie konferences līdervienības Pitsburgas „Penguins”.

Austrumu pirmās un pēdējās vietas duelis neizskatās nemaz tik vienpusīgs, kā varētu šķist no komandu vietas turnīra tabulā. „Sabres” pēdējās piecās spēlēs spējusi gūt vidēji 3,4 vārtus un tikt galā ar lielisku tempu uzņēmušo „Blue Jackets”, savukārt „Penguins” aizvakar dabūja sauso no Dalasas „Stars” (0:3).

Grūta nāca arī Pitsburgas iepriekšējā uzvara, kad tika ielaisti četri vārti pret Ņujorkas „Islanders” (6:4), un „Sabres” dzīvības elpu ieguvušais uzbrukums var sagādāt „pingvīniem” lielas problēmas arī šonakt. Koeficents uz to, ka „Sabres” gūs vismaz trīs vārtus, ir 2,85.

Tiesa, pēdējās neveiksmes nav likušas „Penguins” atkāpties no līderpozīcijām konferences kopvērtējumā, un tā ar Sidniju Krosbiju un Jevgeņiju Malkinu priekšgalā joprojām ir viena no līgas rezultatīvākajām komandām (vidēji mačā gūti 3,15 vārti). Samērā droši arī pieņemt, ka palikšana sausā Dalasā „Penguins” uzbrucējiem būs devusi papildus motivāciju. Koeficents uz to, ka „Penguins” Bufalo vārtos sametīs vismaz četras ripas, ir 2,04.

Arī kopumā būtu vērts pieņemt, ka sagaidāma rezultatīva spēle, un likmes uz „Over 5,5” (koeficents 2,00) un „Over 6,5” (koeficents 3,00) ir dienas kārtībā. Savukārt uzvarētāja godu bukmeikeri samērā droši atvēl „Penguins” hokejistiem, uz kuru uzvaru 1,50, bet uz „Sabres” – tikai 5,40. Kā jau šādos gadījumos ierasts, ja ir ticība Girgensona komandas spējām aizķerties spēlē un sagādāt pretiniekiem nopietnu cīņu, tad uzmanība jāvērš uz „Double chance” koeficentu, kurš šoreiz ir 2,50.

Vienreiz šosezon abas komandas jau satikās, proti, piektajā oktobrī, kad „Sabres” vēl trenēja Rons Rolstons. Toreiz „Penguins” uzvarēja ar drošu 4:1, bet Zemgus Girgensons nopelnīja negatīvu lietderības koeficentu -2. Arī šobrīd Girgensona lietderības koeficents piedzīvojis strauju lejupslīdi, taču pēdējā spēlē viņš guva +3, kas noteikti dos papildus motivāciju arī šodienas spēlē.

Viņam gan būs jāiztiek bez uzbrucēja Drū Steforda un varbūt arī Villes Leino, kura statuss tiks noteikts tikai vēlāk, tāpat savainoti uzbrucēji Mets d`Agostīni un Koudijs Makormiks, taču optimālo sastāvu cīņā nevarēs sūtīt arī „Penguins”. Tiesa, Pitsburgas rezerves kā jau čempiontitula tīkotājai ir daudz plašākas.

Augstākā koeficenta sacīkstes – laimē Girgensona kreklu!

No 6.janvāra līdz 26.janvārim piedalies Unibet hokeja augstākā koeficienta sacīkstēs un vinnē Zemgus Girgensona (#28) Bufalo „Sabres” kreklu, kas ļaus tev gūt atzinību citu hokeja līdzjutēju priekšā! Turklāt šajā sacīkstēs piedalīties var tikai Latvijas klienti.

Lai piedalītos, veic vismaz 1 EUR likmi totalizatorā un derību kartītē ir iekļauj vismaz vienu hokeja iznākumu. Jo augstāks vinnējošais koeficients, jo augstāka vieta. Sacīkstes dalībnieks, kuram padosies lielākais laimējušais koeficients, arī iegūs galveno balvu. Sacīkstes laikā būs pieejams kopvērtējums ar labākajiem rezultātiem.

Vairāk informāciju meklē https://lv.unibet.com/betting/promo...

     [+] [-]

, 2014-01-27 17:43, pirms 11 gadiem
banu siem rakstiem,apnicis tos pekstinus lasit.

     [+] [-]

, 2014-01-27 17:58, pirms 11 gadiem
norins rakstīja: banu siem rakstiem,apnicis tos pekstinus lasit.
Pamēģini šito pateikt, tiem kas atkarīgi no totalizatora
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-27 19:32, pirms 11 gadiem
Iepriekšējā spēle redzami viss sāka iet uz augšu +3 , šodien jāsāk celt statistika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-27 20:20, pirms 11 gadiem
>>>tas liepājnieks gan ir plātīzers,jo drīzāk Zemgus gūs divus punktus vienā vakarā,nekā šamais izdzers 1l spirta.Ar to devu pietiks,lai viņu ar kājām pa priekšu iznestu,vai labākajā gadījumā aiztransportētu uz atkačku.1l C2H5OH ir līdzvērtīgs diviem litriem šnabja.Šaubos,ka tas puikiņš to var vīt.