Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" un Luongo strādā pie jaunā līguma

Juris Miņins
Juris Miņins

"Canucks" un Luongo strādā pie jaunā līguma
Roberto Luongo
Foto: AFP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras "Canucks" un vienības pirmais vārtsargs Roberto Luongo, kurš ir viens no labākajiem spēlētājiem savā pozīcijā visā līgā, pašlaik risina pārrunas par jauna līguma noslēgšanu, taču pie kopsaucēja pagaidām nav tikuši.

Pašlaik starp Vankūveras "Canucks" komandu un spēlētāja aģentu tiek risinātas sarunas par jauno līgumu, taču pagaidām sarunas virzās visai lēni un abas iesaistītās puses komentārus sniegt atsakās. Roberto Luongo pat nevēlas atklāt vai pēdējo dienu laikā ir ticies ar komandas ģenerālmenedžeri Maiku Džilisu, lai gan dažādi avoti vēsta, ka abi ir tikušies aizvadītajā nedēļā.

Kā ziņo šie paši "insaideri", tad pašlaik galvenais punkts, kurā abas puses nevar rast kompromisu ir līguma ilgums. "Canucks" vadība piedāvā triju gadu līgumu, taču Luongo vēlas ilgākas līgumattiecības – septiņus līdz astoņus gadus. Pašlaik gan līgas aizkulisēs tiek runāts, ka Luongo varētu piekrist sešus gadus ilgam un vairāk kā 6.5 miljonus ASV dolāru sezonā vērtam līgumam. Jāpiebilst, ka Luongo vēl uz nākamo sezonu ir spēkā iepriekšējais līgums, kurš paredz, ka viens no līgas šīs desmitgades labākajiem vārtsargiem saņems 7.5 miljonus ASV dolāru.

Atgādināsim, ka savas karjeras laikā itāliešu izcelsmes Kanādas hokejists ir aizvadījis 544 spēles, kurās vidēji ielaidis 2.57 vārtus un atvairījis 91.9% no visiem pretinieku metieniem, bet aizvadītajā sezonā Luongo kontā bija 54 spēle (33 uzvaras un 13 zaudējumi), 2.34 vidēji ielaisti vārti spēlē un atvairīti 92% no visiem metieniem.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs: premium
Slēpts komentārs: edmunds

  +6 [+] [-]

, 2009-08-26 21:45, pirms 15 gadiem
Jūs gan, bērni, daudz pokera spēlētāju zināt Un Deniela uzvārds ar uzrakstīts nepareizi

     [+] [-]

, 2009-08-27 03:18, pirms 15 gadiem
shis ir tas vartsargs, kuru sobrid uzskatu par labako NHL sava amplua, ceru ROBERTO viss sanaks ta, ka vinjsh velas

     [+] [-]

, 2009-08-27 10:20, pirms 15 gadiem
Bertuzzi rakstīja: shis ir tas vartsargs, kuru sobrid uzskatu par labako NHL sava amplua, ceru ROBERTO viss sanaks ta, ka vinjsh velas
es gan viņu ievietoju trešajā vietā.

Roberto play-off vienkārši vilka savu komandu, Canucks tas būs ļoti svētīgi, ja pagarinās līgumu.

     [+] [-]

, 2009-08-27 10:50, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: es gan viņu ievietoju trešajā vietā.

Roberto play-off vienkārši vilka savu komandu, Canucks tas būs ļoti svētīgi, ja pagarinās līgumu.
Aiz kuriem diviem Tu viņu liktu? Brodēra un Nabokova?

     [+] [-]

, 2009-08-27 11:01, pirms 15 gadiem
nu Luongo pašreiz noteikti ir labākais vārtusargs. pirmo sēriju pret blues nevis canucks uzvarēja, bet gan luongo...

     [+] [-]

, 2009-08-27 11:31, pirms 15 gadiem
Luongo pēdējos pāris ( vismaz ) 2-3 gadus neapšaubāmi ir NHL vārtsargs Nr. 1, tur bez variantiem, neredzu pat jēgas diskutēt.Vienīgais , ko viņam var piesiet , ir 07-08 sezonas beigas, kur viņš samērā safanojās par pārmaiņām un panākumiem personīgajā dzīvē un līdzarto ne pārāk veiksmīgi aizvadīja attiecīgās sezonas beigas.