Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.

Pitsburgas "Penguins" plānoja Jaromīram Jāgram veltītās rotaļlietas izdalīt pirms spēles pret Sanhosē "Sharks", tomēr plānu nācās atcelt – viss sūtījums pazuda bez vēsts, jo tika nozagta kravas mašīna, kas rotaļlietas veda uz arēnu.

Meklēšanas darbos bija gatavs iesaistīties arī pats Jāgrs, kamēr nesamierināmās konkurentes Filadelfijas "Flyers" oranžais talismans Gritijs pauda, ka ir gatavs uzņemties atbildību par notikušo.

Pirmdien "Penguins" paziņoja, ka varasiestādēm izdevies atrast nozagto sūtījumu – tas atradies Kalifornijas štatā. Sagaidāms, ka rotaļlietas Pitsburgā nonāks nākamās nedēļas laikā. Protams, ja pa ceļam negadīsies citi incidenti.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/shor...