Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brauns - nedēļas labākais spēlētājs NHL

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Brauns - nedēļas labākais spēlētājs NHL
Dastins Brauns
Foto: AFP

Par aizvadītās nedēļas labāko NHL spēlētāju atzīts Losandželosas "Kings" uzbrucējs Dastins Brauns, kurš divās spēlēs guva divus vārtus, kā arī atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Losandželosas "Kings" uzbrucējs Dastins Brauns ar īpašu rezultativitāti pagājušajā nedēļā neizcēlās, taču nospēlēja ļoti produktīvi, jo guva uzvaras vārtus gan pret Minesotas "Wild", gan pret "Avalanche". Mačā pret "Avalanche" viņam arī rezultatīva piespēle. Tāpat viņam arī labs lietderības koeficients - +4.

Par nedēļas otro labāko spēlētāju atzīts Karolīnas "Hurricanes" vārtu vīrs Kems Vords. Vords divās spēlēs atvairīja 67 no 68 pretinieku metieniem, palīdzot savai komandai izcīnīt divas uzvaras.

Trešā labākā aizvadītās nedēļas spēlētāja titulu ieguvis Ales Hemskis. Edmontonas "Oilers" uzbrucējs aizvadīja tikai vienu spēli, kurā guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Lieki piebilst, ka viņš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2009-01-26 22:47, pirms 15 gadiem
yesss, ithaca pride!!

     [+] [-]

, 2009-01-26 22:48, pirms 15 gadiem
tiesham liki

     [+] [-]

, 2009-01-27 21:34, pirms 15 gadiem
Vajadzeja par labako Hemski newis Braunu