Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pusgadu izlaidušais Keins spīd Detroitā un tiek atzīts par NHL nedēļas trešo zvaigzni

Agris Suveizda

Pusgadu izlaidušais Keins spīd Detroitā un tiek atzīts par NHL nedēļas trešo zvaigzni
Patriks Keins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas aizvadītās nedēļas spožākajām zvaigznēm atzīti trīs uzbrucēji – Kirils Kaprizovs no Minesotas "Wild", Mika Zibanedžads no Ņujorkas "Rangers" un Patriks Keins no Detroitas "Red Wings".

Kaprizovs četrās spēlēs izcēlās ar 4+3 punktiem un diviem vārtiem pagarinājumā, Zibanedžads pie 4+3 tika trijās spēlēs, bet rezultatīvākais iepriekšējā nedēļā bija 35 gadus vecais Keins, kurš četros mačos izcēlās ar 4+4. Viņa pārstāvētā Detroitas "Red Wings" gan svinēja tikai vienu uzvaru un ne reizi neuzvarēja pamatlaikā.

Trīskārtējais Stenlija kausa ieguvējs Keins pēc gurna operācijas izlaida pusgadu, bet novembra izskaņā, veicis pārrunas arī ar Bufalo "Sabres", Floridas "Panthers", Dalasas "Stars", Toronto "Maple Leafs" un Bostonas "Bruins", izvēlējās šo sezonu pavadīt Detroitā, kur spēlē viņa agrākais maiņas biedrs Alekss Debrinkets.

Keins jaunajā komandā debitēja 7. decembrī un ieslidojās lēnām – pirmajos sešos mačos 1+1 un negatīva lietderība -7, bet aizvadītās nedēļas četros mačos krietni uzspodrināja savu statistiku (4+4 punkti, pozitīva lietderība +4). Veterāns ir parakstījis viena gada līgumu par 2,75 miljoniem ASV dolāru, un Detroitas "Red Wings" ar 36 punktiem 34 spēlēs ieņem piekto vietu Atlantijas divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kirill-kap...

     [+] [-]

, 2023-12-25 15:56, pirms 7 mēnešiem
pulveris vel nav izmircis

     [+] [-]

, 2023-12-25 18:34, pirms 7 mēnešiem
Brīnos, ka Keinu par šādu algu nepaņēma neviens cits no lielajiem kausa pretendentiem.