Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Avalanche'' turpina dominēt savā laukumā, ''Panthers'' pārliecinoša uzvara

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Avalanche'' turpina dominēt savā laukumā, ''Panthers'' pārliecinoša uzvara
Neitans Makinons. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultātu 6:2 uzvaras svinēja Kolorādo ''Avalanche'' (pār Vašingtonas ''Capitals'') un Floridas ''Panthers'' (pār Arizonas ''Coyotes''). Kolorādo sasniegusi jaunu rekordu izcīnītajos punktos pēc kārtas savā laukumā, bet ''Panthers'' galvenais treneris kļuvis par otro spēlēm bagātāko treneri NHL vēsturē.

• 24. spēlē pēc kārtas šonakt Kolorādo ‘’Avalanche’’, spēlējot savā laukumā, tika vismaz pie punkta, kas ir jauns kluba rekords.

• Ar 6:2 tika apspēlēja Vašingtonas ‘’Capitals’’. 12. spēlē pēc kārtas vismaz punktu izcīnīja kluba līderis Neitans Makinons. Viņš otro reizi sezonā kādā no spēlēm izcēlies ar četriem gūtiem vārtiem. Minēto 12 spēļu laikā viņam 11 vārti un 15 rezultatīvās piespēles.

• Piecus rezultativitātes punktus iekrāja Miko Rantanens, kuram vieni vārti un četras rezultatīvas piespēles. Sezonas griezumā soms izcīnījis jau 65 rezultativitātes punktus (27+38).

• ‘’Avalanche’’ izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un trešo pēdējo četru spēļu laikā. Ar 65 punktiem klubs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. ‘’Capitals’’ šonakt piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas.

• Citā spēlē 11. mačā pēc kārtas vismaz punktu izcīnīja Sems Reinhārts, palīdzot Floridas ‘’Panthers’’ ar 6:2 pārspēt Arizonas ‘’Coyotes’’.

• Reinhārts mačā guva vārtus un reizi piespēlēja. Šajā sezonā spēlētājs ticis jau pie 60 rezultativitātes punktiem (35+25).

• ‘’Panthers’’ galvenais treneris Pols Moriss šodien kļuva par otro spēlēm bagātāko treneri NHL vēsturē. Viņš kā NHL treneris šonakt aizvadīja 1813. spēli. Līgas līderis ir Skotijs Bouvmens ar 2141 spēli.

• Spēlē ‘’Panthers’’ līdz trešā perioda sākumam ar sešiem bezatbildes vārtiem panāca 6:0, tādējādi nodrošinot divus punktus turnīra tabulā.

• Ar divām uzvarām pēc kārtas un 62 punktiem Austrumos ‘’Panthers’’ ir otrajā vietā, kamēr ‘’Coyotes’’ ar 49 punktiem ir desmitie Rietumos.

NHL spēles 25. janvārī

SpēleRezultāts
Panthers - Coyotes6:2
Maple Leafs - Jets1:0 P
Bruins - Hurricanes2;3
Avalanche - Capitals6:2
Kraken - Blackhawks6:2
Canucks - Blues3:4 P
Kings - Sabres3:5

     [+] [-]

, 2024-01-25 09:50, pirms 5 mēnešiem
Nedaudz vairāk kā puse no regulārā čempionāta ir veikta un var sākt izdarīt kaut kādus secinājumus.Salīdzinot ar pērnā gada sezonu,šogad līgā nav pārliecinošs līderis.Pērn Bostona jau no septītās kārtas kā izvirzījās vadībā tā arī to noturēja līdz sezonas beigām.Šosezon līderu godā pabijuši Kolorado,Vegasa,Bostona,reindžeri,Vinipega un Vankuvera.Arī cīņa par ploviem pietiekoši sīva.Šobrīd norakstīt var tikai kādas piecas komandas,kuras uz ploviem kandidē tikai matemātiski teorētiski.(SJ,CHI;ANH;CLB,OTW)