Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Havlats un Jendls NHL Zvaigžņu spēlē aizvietos savainotos Malkinu un Enstrēmu.

Havlats un Jendls NHL Zvaigžņu spēlē aizvietos savainotos Malkinu un Enstrēmu.
Martins Havlats
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlē, kas norisināsies nedēļas nogalē, nevarēs piedalīties arī Jevgeņijs Malkins un Tobiass Enstrēms. Jau iepriekš tika ziņots, ka spēlē nepiedalīsies Sidnijs Krosbijs. Šos spēlētajus aizstās Martins Havlats no Minesotas "Wild" un Kīts Jendls no Fīniksas "Coyotes".

Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Jevgeņijam Malkinam slimības dēļ šonakt būs jāizlaiž jau trešā spēle pēc kārtas, un arī nedēļas nogalē viņš nevarēs piedalīties NHL Zvaigžņu spēlē. Tiek arī ziņots, ka Malkinam ir arī problēmas ar kreiso ceļgalu.

Tāpat Zvaigžņu spēlē nevarēs piedalīties arī viens no rezultatīvākajiem līgas aizsargiem Tobiass Enstrēms no Atlantas "Thrashers", kuram sestdienas spēlē pret Ņujorkas "Rangers", ripai trāpot pa roku, tika salauzts pirksts. Viņš jau izlaida nākamo spēli pret Tampabejas "Lightning", tādējādi pārtraucot savu 294 pēc kārtas aizvadītu spēļu sēriju un izlaižot pirmo spēli četrus gadus ilgajā NHL karjerā.

Martins Havlats no Minesotas "Wild" uzaicināts piedalīties Zvaigžņu spēlē savainoto spēlētāju vietā. Šī uzbrucējam būs otrā reize, kad viņš piedalīsies Zvaigžņu spēlē. 2007.gadā Dalasā Havlats tajā atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Arī Fīniksas "Coyotes" aizsargs Kīts Jendls ir uzaicināts piedalīties Zvaigžņu spēlē savainoto spēlētāju vietā, taču viņam tā būs debija šajā pasākumā. Pagaidām šajā sezonā viņš 49 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un izdarījis 33 rezultatīvas piespēles (kopā 40 rezultivitātes punkti), kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu (+3).

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2011-01-25 23:17, pirms 13 gadiem
Zeterbergam bija tomēr jābūt Havlata vietā!

  -1 [+] [-]

, 2011-01-25 23:17, pirms 13 gadiem
Skrastiņu vajadzēja. EH...

  +2 [+] [-]

, 2011-01-25 23:28, pirms 13 gadiem
alexss rakstīja: Zeterbergam bija tomēr jābūt Havlata vietā!
Nu bāc. Cik reizes jāsaka - Zeterbergs nevēlas piedalīties all-star spēlē aizbildinoties ar to ka grib uzlabot veselību.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-25 23:30, pirms 13 gadiem
Kas ar Ļubomiru Višņuvski ? Neticu, ka viņam nepiedāvāja spēlēt ASG! Un kas spēlēs Hemsky vietā?
PS. Lai arī Prongers izlaida traumas dēļ daudzas spēles viņam vajadzēja spēlēt

     [+] [-]

, 2011-01-25 23:37, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Nu bāc. Cik reizes jāsaka - Zeterbergs nevēlas piedalīties all-star spēlē aizbildinoties ar to ka grib uzlabot veselību.
neviss aizbildinoties,bet tā ir, vinjam ir problēmas ar ceļgalu un tagadējā slodze(kad daudzi traumēti) liek viņam spēlēt katrā spēlē daudz vairāk spēles laika un nogurums krājas, kā pats viņš ir izteicies kādam Ziedru laikrakstam, vienīgais par ko viņš sapjojot ir gulēt nedēļu no vietas bet gan jau būs viss ok, Zetterbergam svarīgāks būs SC play-off nevis izrādīšanās All-Star spēlē!

  -3 [+] [-]

, 2011-01-25 23:39, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Kas ar Ļubomiru Višņuvski ? Neticu, ka viņam nepiedāvāja spēlēt ASG! Un kas spēlēs Hemsky vietā?
PS. Lai arī Prongers izlaida traumas dēļ daudzas spēles viņam vajadzēja spēlēt
Tas ir galvenokārt mārketinga pasākums. Visnovsky vārds ASV austrumos nevienam sponsoram vai fanam neko neizteiks.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 00:08, pirms 13 gadiem
žēl kā nevarēs spēlēt ne Malkins ne Crosby! viņu vietā varēja sūtīt Jordan Staal, uzspēlētu kopā ar brāli Eric Staal!!!!

     [+] [-]

, 2011-01-26 17:42, pirms 13 gadiem
TROTTER91 rakstīja: žēl kā nevarēs spēlēt ne Malkins ne Crosby! viņu vietā varēja sūtīt Jordan Staal, uzspēlētu kopā ar brāli Eric Staal!!!!
Marks Staals jau ari pieteikts =]