Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Praisa ķeramajai rokai savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Praisa ķeramajai rokai savainojums
Kerijs Praiss. Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Monreālas "Canadiens" galvenais treneris Klods Žiljēns apstiprinājis, ka komandas pirmajam vārtsargam Kerijam Praisa savainota kreisā roka. Vienlaikus viņš piebilda, ka Praiss ierindā atgriezīsies līdz nedēļas beigām.

Aizvadītajā naktī "Canadiens" savā laukumā pārbaudes spēlē ar 0:3 zaudēja Toronto "Maple Leafs". Vārtu drošība tika uzticēta Čārlijam Lindgrenam, kurš atvairīja 22 metienus. Drošības apsvērumu dēļ Praiss palika ārpus pieteikuma, un Žiljēns apstiprināja, ka savainota viņa kreisā jeb ķeramā roka.

"Nav starpības, kad tas notika," atbildot uz jautājumu, vai Praiss traumā iedzīvojās treniņā pirms mača, teica Žiljēns. "Tā ir tikai sasista roka, un ārsts ieteica nodrošināties, neļaujot Kerijam pāris dienas trenēties. Tas arī viss. Cerams, ka līdz nedēļas beigām viņš būs atpakaļ uz ledus un pievienosies mūsu treniņiem."

"Canadiens" sezonas pirmo spēli aizvadīs pēc vairāk nekā nedēļas – naktī no 3. uz 4. oktobri gaidāma viesošanās pie Karolīnas "Hurricanes". Divas dienas vēlāk Monreālas vienība aizvadīs principiālo Kanādas dueli pret "Maple Leafs". Tāpat starp komandām rīt paredzēta vēl viena pārbaudes spēle.

Praiss 2014./15. gada sezonā tika atzīts ne tikai par NHL labāko vārtsargu, bet arī saņēma MVP balvu gan mediju, gan spēlētāju balsojumā. Pēc viņa Hārta trofeju nav saņēmis neviens vārtsargs, bet pirms Praisa pēdējam tas izdevās Žozē Teodoram 2002. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/montreal-canadie...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-24 09:39, pirms 5 gadiem
Par traumu, kura ilgst nedēļu, ir jāraksta atsevišķs raksts? haha, nice!

     [+] [-]

, 2019-09-24 09:50, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Par traumu, kura ilgst nedēļu, ir jāraksta atsevišķs raksts? haha, nice!
Ir nub

     [+] [-]

, 2019-09-24 14:52, pirms 5 gadiem

Laba vārdu izvēle virsrakstā - ķermaā roka
Maita mūk prom visu laiku...