Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" šaubās par spēlēšanu uz atklāta laukuma

Juris Miņins
Juris Miņins

"Capitals" šaubās par spēlēšanu uz atklāta laukuma
Aleksandrs Ovečkins pret Timu Tomasu
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vašingtonas "Capitals" ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī paziņoja, ka ar viņa pārstāvēto vienību neviens par spēlēšanu uz atklātā laukuma nav runājis.

Jau ziņojām, ka Vašingtonas "Capitals" vienība ilgu laiku tika minēta kā vieni no galvenajiem kandidātiem ar kuriem gaidāmajā sezonā uz atklātā laukuma, "Fenway Park" beisbola stadionā, varētu tikties vietējā komanda Bostonas "Bruins".

Taču vašingtoniešu ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī vietējam laikrakstam "Washington Times" izteicās, ka viņš nav saņēmis no līgas vadības puses ne mazāko mājienu, par šādu iespēju – spēlēt atklātā laukumā pret Bostonas "Bruins". Līdz ar to viņš uzskata, ka iespēja, ka "Capitals" nākamā gada 1. Jjanvārī spēlēs "Fenway Park" stadionā ir ļoti niecīga.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Vašingtonas "Capitals" bija viena no līgas līdervienībām un 82 spēlēs prata izcīnīt 108 punktus, kas viņiem deva otro vietu Austrumu konferencē un vietu izslēgšanas spēļu turnīrā, kurā gan viņi apstājās pie otrās kārtas, jo bija spiesti piekāpties nākamajiem čempioniem - Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  -3 [+] [-]

, 2009-06-24 13:50, pirms 15 gadiem
nevajag arī .. kpc būtu jāsalst ?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-24 14:51, pirms 15 gadiem
Makis rakstīja: nevajag arī .. kpc būtu jāsalst ?
nu tiesam tirlins!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja