Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pastarītei ''Sharks'' trešā uzvara pēc kārtas, Ruā pirmais zaudējums ar ''Islanders''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pastarītei ''Sharks'' trešā uzvara pēc kārtas, Ruā pirmais zaudējums ar ''Islanders''
Tomāšs Hertls. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā trešo uzvaru pēc kārtas svinēja pēdējās vietas īpašniece Sanhosē ''Sharks'', kas papildlaikā ar 3:2 pārspēja Ņujorkas ''Rangers''. Citā spēlē pirmo zaudējumu ''Islanders'' galvenā trenera amatā piedzīvoja Patriks Ruā, kura trenētā komanda ar 2:3 piekāpās Lasvegasas ''Golden Knights''.

• Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Sanhosē ‘’Sharks’’, kas papildlaikā ar 3:2 apspēlēja Ņujorkas ‘’Rangers’’.

• ‘’Sharks’’, kas ir pēdējā vietā visā līgā un slikti sāka sezonu, pēc trim panākumiem pēc kārtas tikusi līdz 30 izcīnītajiem punktiem sezonā.

• ‘’Rangers’’, kas ieņem otro vietu Austrumos, šonakt piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

• Pirms noslēdzošā perioda ‘’Rangers’’ bija vadībā ar 2:0, taču trešā perioda sākumā ‘’Sharks’’ izdevās ar diviem vārtiem atspēlēties. Uzvaras golu ar 15. vārtiem sezonā iemeta Tomāšs Hertls.

• Sanhosē vārtos 29 no pretinieku izdarītā 31 metiena atvairīja Makenzijs Blekvuds.

• Pirmo zaudējumu kā Ņujorkas ‘’Islanders’’ galvenais treneris piedzīvoja Patriks Ruā. Viņa trenētā komanda ar 2:3 piekāpās čempionei Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• ‘’Islanders’’ zaudējusi četrās no pēdējām piecām spēlēm, bet laiku kopā ar Ruā sāka ar uzvaru. ‘’Golden Knights’’ šonakt izcīnīja ceturto uzvaru pēdējo piecu maču laikā.

• Uzvaras vārtus otrajā periodā iemeta Nikolass Rojs, kuram sezonā 23 izcīnīti rezultativitātes punkti (9+14).

• Kluba vārtos Adins Hils atvairīja 40 no pretinieku izdarītajiem 42 metieniem, kamēr pretinieku vārtos Iļja Sorokins atvairīja 24 no 27 metieniem.

NHL spēles 24. janvārī

SpēleRezultāts
Red Wings - Stars4:5
Canadiens - Senators1:4
Flyers - Lightning3:6
Islanders - Golden Knights2:3
Wild - Capitals5:3
Flames - Blues3:4
Oilers - Blue Jackets4:1
Ducks - Sabres4:2
Sharks - Rangers3:2 P