Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL paziņo par Ziemas klasikas un Zvaigžņu spēles atcelšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL paziņo par Ziemas klasikas un Zvaigžņu spēles atcelšanu
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga publicējusi paziņojumu, ka ieplānotajā laikā nevarēs notikt nedz Ziemas klasika Minesotā, nedz Zvaigžņu spēle Floridā. Plānots, ka abas norises vietas tuvākajā nākotnē tiks pie atkārtotas iespējas sarīkot vērienīgos pasākumus.

Ziemas klasikā 2021. gada 1. janvārī vajadzēja spēkoties Minesotas “Wild” un Sentluisas “Blues”. Savukārt Zvaigžņu spēles nedēļas nogale, ko uzņemtu Floridas “Panthers”, norisinātos 29. un 30. janvārī. Paziņojumā teikts, ka lēmumi pieņemti koronavīrusa radīto neskaidrību dēļ un ka NHL plāno tuvākajā nākotnē atgriezties pie plāna lielos pasākumus aizvadīt Minesotā un Floridā.

Vienlaikus norādīts, ka pieņemtais lēmums saistībā ar diviem pasākumiem nekādi neietekmē NHL un Spēlētāju asociācijas sākotnējo ieceri nākamo sezonu sākt 1. janvārī. Pēdējo dienu laikā Kanādas medijos arvien vairāk ticis apšaubīts tik agrs nākamās sezonas sākums, drīzāk pieļaujot iespēju, ka spēles varētu atsākties februārī. Gerijs Betmens, līgas komisārs, nav atkāpies no plāna aizvadīt 82 maču regulāro sezonu.

“Ņemot vērā neskaidrības, jo nezinām, kad fani varēs atgriezties mūsu spēlēs, uzskatījām, ka ir jāpieņem lēmums par šo notikumu pārcelšanu uz 2022. gadu. Tāpat izskatām dažādus jaunus un radošus pasākumus, kas ļautu mūsu faniem jaunajā sezonā vēl vairāk saplūst ar mūsu mačiem un komandām,” pauda NHL viceprezidents Stīvs Meijers.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-postpo...