Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ierobežoti brīvais aģents Veleno pagarina līgumu ar "Red Wings"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ierobežoti brīvais aģents Veleno pagarina līgumu ar "Red Wings"
Džo Veleno. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Detroitas "Red Wings" uz vienu sezonu par 825 tūkstošiem dolāru pagarinājis līgumu ar 23 gadus veco uzbrucēju Džo Veleno.

Centra uzbrucējs Džo Veleno pagājušajā sezonā laukumā devās 81 spēlē, izceļoties ar deviņiem vārtiem, 11 piespēlēm un 20 punktiem. Visos četros rādītājos viņš sasniedza jaunus karjeras rekordus. Starpsezonā kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu, viņš nule pagarinājis līgumu ar Detroitas "Red Wings".

2018. gadā "Red Wings" izraudzījās Veleno pirmajā kārtā ar 30. numuru. Komandas rindās viņš piedalījies 152 spēlēs un iekrājis 36 punktus.

Detroita pagājušo sezonu noslēdza Atlantijas okeāna divīzijas septītajā vietā un Stenlija kausa izcīņā nav piedalījusies kopš 2015./16. gada. Starpsezonā pievienojušies uzbrucēji Alekss Debrinkets (maiņa ar Otavas "Senators"), Džeitī Komphers (brīvais aģents), aizsargi Šeins Gostisbērs (brīvais aģents) un Džefs Petrijs (maiņa ar Monreālas "Canadiens").

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/detroit-re...