Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" nevēlas pārmaksāt par vārtsargiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Blues" nevēlas pārmaksāt par vārtsargiem
Tajs Konklins
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Sentluisas "Blues" ir paziņojusi, ka jauna vārtsarga nolīgšanai nav gatava maksāt pārāk lielas summas.

Jau ziņojām, ka Sentluisas "Blues" vienība šajā starpsezonā mēģinās atrast papildinājumu komandas vārtsargu līniju un, visdrīzāk, viņi to darīs iesaistoties maiņu tirgū, taču pašlaik parādās informācija, ka "Blues" izskata arī brīvo aģentu tirgus, kurš atvērsies 1. jūlijā, piedāvājumu.

Kā jau iepriekš tika prognozēts, tad, visdrīzāk, sentluisieši meklēs otro numuru, pirmā vārtsarga vietu uzticot Krisam Meisonam. Tāpat ir zināmi potenciālie kandidāti, kurus "Blues" varētu mēģināt iegūt savās rindās, tie ir - Tajs Konklins, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Detroitas "Red Wings", Džeisons Labarbera, kurš sezonu noslēdza Vankūveras "Canucks" vienībā un Sanhosē "Sharks" otrais vārtsargs Braiens Bušē.

Komandas prezidents Džons Deividsons situāciju komentēja šādi: "Mēs netaisāmies skriet visiem pa priekšu un nolīgt vārtsargu par sešiem miljoniem ASV dolāru. Mēs izlemsim kas mums ir izdevīgāks - maiņa, vai brīvo aģetu tirgus, kurā šogad ir daudz otro vārtsargu. Katrā gadījumā bez otrā numura mēs nepaliksim."

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Sentluisas "Blues" vārtos stājās pieci vārtsargi - Menijs Legasī, Kriss Meisons, Bens Bišops, Mareks Švarcs un Kriss Holts, taču, acīmredzami, komandas vadība nav mierā ar viņu rādīto sniegumu, tāpēc meklē papildinājumu. Jāpiebilst, ka komandas pirmais vārtsargs bija Kriss Meisons, kurš vārtos stājās 57 spēlēs, vidēji ielaida 2.41 vārtus, bet atvairīja 91.6% metienu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs: snepsts

  +4 [+] [-]

, 2009-06-23 15:56, pirms 15 gadiem
Tas gan būtu joks, ja Masaļski paņemtu!

     [+] [-]

, 2009-06-23 16:32, pirms 15 gadiem
Aģenti noskatījuši labus otros numurus, vienīgi Labarbera tāds pašvakāks. Šķiet, ka Sentluisa beigs eksperimentēt un paļausies uz pārbaudītām vērtībām, jo nav jēgas gaidīt, kad no sistēmas parādīsies kāds Stīvam Meisonam vai Varlamovam līdzīgs.