Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo iemet deviņas ripas Toronto, ''Panthers'' otrais zaudējums pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bufalo iemet deviņas ripas Toronto, ''Panthers'' otrais zaudējums pēc kārtas
Alekss Taks. Foto: NHL

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), vēl spēlējot bez Zemgus Girgensona, uzvarēja Bufalo ''Sabres'', kas rezultatīvā mača ar 9:3 apspēlēja Toronto ''Maple Leafs''. Zaudēja Floridas ''Panthers'', kam ceturtā neveiksme piecu spēļu laikā - šoreiz zaudēts Sentluisas ''Blues'' (1:4).

• Spēlējot joprojām bez Zemgus Girgensona, divu zaudējumu sēriju NHL pārtrauca Bufalo ‘’Sabres’’, kas rezultatīvā mačā ar 9:3 apspēlēja Toronto ‘’Maple Leafs’’.

• Ar 31 punktu turnīra tabulā ‘’Sabres’’ joprojām ir 14. vietā Austrumu konferencē, bet Toronto, kas Austrumos ir sestā, šonakt piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas.

• Pirmajā trešdaļā piecu vārtu spēlē ‘’Sabres’’ izvirzījās vadībā ar 3:2, un arī otrajā un trešajā periodā mājinieki spēja turpināt būt rezultatīvi.

• Divi vārti Džefam Skineram un Kailam Okposo, bet Aleksam Takam veselas četras rezultatīvās piespēles.

• Zemgus Girgensons ir atgriezies Bufalo ‘’Sabres’’ treniņos. Sagaidāms, ka uzbrucējs, kurš ķermeņa lejasdaļas savainojuma nav spēlējis kopš 24. novembra, laukumā atgriezīsies pēc Ziemassvētkiem.

• Zaudēja Floridas ‘’Panthers’’, kas ar 1:4 piekāpās Sentluisas ‘’Blues’’. Uvis Balinskis pagājušās nedēļas beigās tika nosūtīts uz Amerikas hokeju līgu.

• Florida piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējo piecu spēļu laikā un otro neveiksmi pēc kārtas. Austrumu konferencē ar 38 punktiem klubs pagaidām ieņem septīto vietu.

• ‘’Blues’’ izcīnīja trešo uzvaru pēdējo piecu maču laikā, kas Rietumos ļauj ierindoties devītajā vietā (33 punkti).

• Par izšķirošo kļuva otrā trešdaļa, kurā ‘’Blues’’ izvirzījās vadībā ar 3:1. Divu vārtu pārsvars ne tikai tika noturēts, bet arī palielināts.

NHL spēles 22. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres - Maple Leafs9:3Blue Jackets - Capitals2:3P
Panthers - Blues1:4Flyers - Predators2:4
Penguins - Hurricanes2:1 PMLightning - Golden Knights5:4
Devils - Oilers3:6Stars - Canucks4:3 P
Wild - Canadiens4:3 PAvalanche - Senators6:4
Ducks - Flames0:3Sharks - Coyotes2:5

     [+] [-]

, 2023-12-22 15:58, pirms 10 mēnešiem
Sabres noteikti neapbēdina. Interesantākā komanda līgā! 😁