Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hāram bijuši daudz piedāvājumi no NHL komandām, plāno turpināt karjeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hāram bijuši daudz piedāvājumi no NHL komandām, plāno turpināt karjeru
Neitans Gerbī un Zdeno Hāra. Foto: Kyle Robertson / The Columbus Dispatch

Slovākijas pieredzējušais 43 gadus vecais aizsargs Zdeno Hāra, kurš līdz spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bostonas ''Bruins'', plāno turpināt savu hokejista karjeru, un līdz šim saņēmis daudz komandu piedāvājumu, pauž sportista aģents.

Nacionālā hokeja līga (NHL) ar Spēlētāju asociāciju pagājušās nedēļas izskaņā panāca vienošanos par jaunās sezonas sākumu 2021. gada 13. janvārī, izveidojot četras divīzijas - trīs ASV komandu un vienu Kanādas. Regulārajā sezonā tiks izspēlētas 56 spēles līdz 2021. gada 8. maijam.

Komandas aktīvi komplektē sastāvus, bet joprojām bez kluba ir 43 gadus vecais slovāku aizsargs Zdeno Hāra. Iepriekš Ziemeļamerikas medijiem pieredzējušais hokejists pauda, ka vēloties turpināt karjeru: ''Noteikti neskrienu notikumiem pa priekšu. Joprojām mīlu hokeju, vēlos iet laukumā un spēlēt. Ja viss būs kārtībā, tad to arī darīšu.''

Hāras aģents atzinis, ka tuvākajās dienās Hāra uzsāks pārrunas ar Bostonas ''Bruins'' par jaunas vienošanās panākšanu. Pieredzējušajām aizsargam bijuši pāri 20 komandu piedāvājumu. Lai arī Hāra varētu pieņemt lēmumu par karjeras beigām, hokejistam joprojām ir liela vēlme apliecināt savu meistarību laukumā.

Hāra 2019./2020. gada sezonā piedalījās 68 spēlēs, pārstāvot vienu no līgas līdervienību „Bruins”, kurai palīdzēja ar 14 punktiem (5+9) un lielisku lietderības koeficientu +26.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PierreVLeBrun/s...