Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

H. Sedīns par "Canucks" noraidījumiem: "Mums jātiek galā ar savām emocijām"

Rolands Eliņš

H. Sedīns par "Canucks" noraidījumiem: "Mums jātiek galā ar savām emocijām"
Henriks Sedīns
Foto: AFP/Scanpix

NHL kluba Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Henriks Sedīns piedzīvotajā zaudējumā pret "Flames" kā galveno iemeslu saskata trīs viņa partneru noraidījumus, kuri salauza spēles gaitu un devas lielas priekšrocības Kalgari komandai.

"Neskaitot noraidījumus, šī bija visai laba spēle," izteicās "Canucks" līderis Henriks Sedīns. "Vēlreiz jāsaka, ka mums jātiek galā ar savām emocijām un jākontrolē tās. Pirmajā periodā mums bija trīs noraidījumi, "Flames" iemetos divos no tiem, un mēs bijām iedzinējos 1:3 jau pašā spēles sākumā. Nedrīkst noraidīties! Vienādos sastāvos, domāju, ka spēlējām tīri labi."

"Pirmais periods sanāca ļoti labs tieši spēles ziņā, lai arī rezultāts par to neliecināja," turpināja Sedīns. "Otrajā periodā sākām vairāk riskēt, cerējām padarīt spēli ātrāku, taču arī pretinieki uzbruka ļoti bīstami un mums nedaudz pietrūka spēka. Jā, pēdējās 40 minūtēs mums nebija daudz iespēju. Bija vairākums, taču mūsu sniegums bija tālu no nepieciešamā. Vairākums tāpēc arī ir svarīgs, ka var pagriezt spēles gaitu, kalpot kā katalizators, ja tajā sanāk labi uzbrukumi, taču šoreiz neizdevās. Savukārt spēles beigās pretinieki jau spēlēja aizsardzībā un bija vēl grūtāk."

Vienu no Sedīna pieminētajiem trim noraidījumiem saņēma Ronalds Ķēniņš, kurš otrajā minūtē pārāk agresīvi ietrieca bortā Semu Benetu, un šis vairākums tika izmantots. Vēl noraidījumus spēles sākumā nopelnīja Niks Bonino un Ķēniņa maiņas partneris Bo Horvats.

Savukārt "Canucks" trenerim Villijam Dežardēnam preses konferencē tika palūgts paanalizēt spēles sastāva izvēli, jo viņam pēc Svena Berči izsaukšanas no AHL esot bijušas iespējas veikt izmaiņas, taču treneris norādīja, ka tur neesot nekas, ko īpaši paskaidrot: "Laukumā tika sūtīti tie, kurus mēs uzskatījām par labākajiem. Tam nav sakara ar pagātnes nopelniem un regulārās sezonas gaitu, šonakt spēlējušais sastāvs ir labākais, kas šobrīd pieejams. Visi čaļi ir smagi strādājuši visu sezonu, lai katrā spēlē tagad necīnītos kā vien spētu. "

Sērijas, kurā ar 3:1 vadībā "Flames", nākamā un, iespējams, izšķirošā spēle notiks parīt Vankūverā. "Dosimies tagad atpakaļ uz mājām un esam pašpārliecināti par sevi, it īpaši, kad izšķiras sezonas liktenis," apņēmību pauda "Canucks" aizsargs Kevins Bieksa. "Pēdējā sērijas uzvara vienmēr nāk visgrūtāk, līdz ar to mēs ieguldīsim visus spēkus, lai atņemtu to Kalgari komandai un spiedienu nāktos izjust viņiem."

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-04-22 16:06, pirms 9 gadiem
Pirmkārt, Dežardēns, manuprāt nolažoja nelaižot laukumā Berči. Tam puikam ir liels "zobs" uz savu bijuso komandu Kalgari un tas varēja nest augļus...
Otrkārt, mazliet nāk smiekli par Bieksa komentāriem (gan šeit, gan iepriekšējā naktī). Ja pirmajās spēlēs viņš izturējās diezgan varonīgi, tad šonakt viņš izskatījās, kā apjucis teļš ar kājstarpē iespiestu asti. Ferlands viņu masēja kā vien gribēja un arī pārējie Flames džeki nekautrējās pabeigt kustību uz Canucks vārtiem pie gala borta, kā blīvi izmantojot Bieksu...

  +5 [+] [-]

, 2015-04-22 16:14, pirms 9 gadiem
Nu sākās ... Sedins savas maiņas nespēju neko likt pretī Flames pārspēkam tagad novels uz džekiem, kuri katru maiņu kapā par 110%. Nākamā spēle visticamāk pēdējā.

     [+] [-]

, 2015-04-22 16:44, pirms 9 gadiem
RobertsK rakstīja: Nu sākās ... Sedins savas maiņas nespēju neko likt pretī Flames pārspēkam tagad novels uz džekiem, kuri katru maiņu kapā par 110%. Nākamā spēle visticamāk pēdējā.
Otrais noraidījums, bija uz emocijām o.k. Bet pārējās maiņas vismaz kapāja atšķirībā no šitiem tirliņiem. Kā jau tu minēji, bija pilnīga nespēja.

     [+] [-]

, 2015-04-22 18:41, pirms 9 gadiem
brāļi Sedīni nav play off špīleri, tā nu tas ir !