Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

No Čikāgas izmestais Perijs pievienosies Edmontonas "Oilers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No Čikāgas izmestais Perijs pievienosies Edmontonas "Oilers"
Korijs Perijs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Edmontonas "Oilers", kas pēc švakā sezonas sākuma izcīnījis 13 uzvaras pēc kārtas, vienojies par līgumu ar pieredzējušo uzbrucēju Koriju Periju.

38 gadus vecais Korijs Perijs sezonu sāka Čikāgas "Blackhawks" sastāvā un bija viens no komandas līderiem, 16 mačos izceļoties ar deviņiem punktiem, bet novembra izskaņā klubs lauza līgumu ar uzbrucēju, lēmumu pamatojot ar Perija nepieņemamo uzvedību darba vietā. Sīkākus paskaidrojumus "Blackhawks" nesniedza.

Tādējādi Perijs negaidīti kļuva par brīvo aģentu, un tagad panākta vienošanās par līgumu līdz sezonas beigām ar Edmontonas "Oilers". Komanda sezonu sāka pavisam vāji, taču pēc trenera nomaiņas rezultāti uzlabojušies, un 13 uzvaru sērija ļāvusi uzkāpt līdz Klusā okeāna divīzijas trešajai vietai.

Perijs NHL karjerā aizvadījis 1273 spēles un guvis 892 punktus. 2007. gadā viņš kopā ar Anaheimas "Ducks" izcīnīja Stenlija kausu, kamēr Dalasas "Stars", Monreālas "Canadiens" un Tampabejas "Lightning" rindās viņš trīs sezonās pēc kārtas zaudēja finālā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/oilers-agree...

     [+] [-]

, 2024-01-22 22:11, pirms 5 mēnešiem
Makdeividam jāsargā māte.

     [+] [-]

, 2024-01-22 22:29, pirms 5 mēnešiem
fagcentrs rakstīja: Makdeividam jāsargā māte.
Sasmējos😅😅😅