Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL 2025. gadā ar četru izlašu dalību plāno organizēt starptautisku turnīru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NHL 2025. gadā ar četru izlašu dalību plāno organizēt starptautisku turnīru
Kanādas kapteinis Sidnijs Krosbijs ar trofeju. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NHL paziņojusi, ka 2025. gadā ar četru izlašu (ASV, Kanādas, Somijas un Zviedrijas) dalību plāno organizēt starptautisku izlašu turnīru, kas varētu būt kā aizsākums Pasaules kausa turnīra atdzimšanai. To NHL vēlas reanimēt kā tradīciju ar 2028. gadu.

NHL paziņojusi, ka 2025. gadā varētu atgriezties Pasaules kausa turnīrs hokejā, taču tajā piedalīties varētu tikai četras izlases - ASV, Kanāda, Zviedrija un Somija. Iespējams, tieši mazo komandu skaita dēļ turnīru sauks citādāk, un tā galvenais mērķis būs aizvadīt starptautisku turnīru pirms olimpiskajām spēlēm, kas 2026. gadā plānotas Itālijā.

''Esam cerību pilni šādu turnīru noorganizēt 2025. gada februārī. Strādājam ar spēlētāju asociāciju, lai varētu veikt plāna izstrādi. Pēc tam vēlamies būt regulārā apritē starp olimpiskajām spēlēm un Pasaules kausu. Tas, protams, nozīmē, ka ir nepieciešama vienošanās par NHL spēlētāju dalību olimpiskajās spēlēs, un tas šobrīd ir procesā,'' aizvadot dažas NHL spēles Zviedrijā, teica NHL pārstāvis Bils Dalijs.

2028. gadā notiktu nākamais Pasaules kauss, bet pēcāk to organizētu reizi četros gados - starp olimpiskajām spēlēm. Pagaidām Pasaules kauss rīkots trīs reizes, pēdējo no tām 2016. gadā. Toreiz Kanāda finālā apspēlēja Eiropas komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-21 16:03, pirms pusgada
Šiem plāniem nav ko īpaši pievērst uzmanību,jo viņi laika gaitā varēs mainīties ne reizi vien.

     [+] [-]

, 2023-11-21 16:09, pirms pusgada
alguns rakstīja: Šiem plāniem nav ko īpaši pievērst uzmanību,jo viņi laika gaitā varēs mainīties ne reizi vien.
Tā nu gan nebūs, NHL ir nopietnāka par Fāzela troļļu fermu