Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa ieguvēja "Golden Knights" par 3,8 miljoniem pagarina līgumu ar Haudenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stenlija kausa ieguvēja "Golden Knights" par 3,8 miljoniem pagarina līgumu ar Haudenu
Brets Haudens. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Lasvegasas "Golden Knights" un uzbrucējs Brets Haudens izvairījušies no arbitrāžas tiesas, panākot vienošanos par divus gadus ilgu un 3,8 miljonus dolāru vērtu līgumu.

25 gadus vecais uzbrucējs Brets Haudens pagājušajā sezonā aizvadīja 54 spēles un izcēlās ar sešiem vārtiem un septiņām piespēlēm. Lasvegasas "Golden Knights" pirmo reizi vēsturē izcīnot Stenlija kausu, spēlētājs 22 playoff cīņās pievienoja piecus vārtus un piecas piespēles.

Pēc sezonas kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu, Haudens vērsās arbitrāžas tiesā, un sēde bija nosprausta 24. jūlijā. Taču abām pusēm izdevies vienoties pirms tam. Haudens sezonā pelnīs 1,9 miljonus dolāru.

NHL karjerā uzbrucējs pārstāvējis arī Ņujorkas "Rangers", kopā 279 spēlēs iekrājot 82 punktus. 2016. gada drafta pirmajā kārtā viņu izvēlējās Tampabejas "Lightning".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vegas-gold...