Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brāļi Sateri apvienojas?

Juris Miņins
Juris Miņins

Brāļi Sateri apvienojas?
Brents Saters
Foto: AP

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kalgarī "Flames", kura ģenerālmenedžeris ir Derils Saters, galveno treneri varētu kļūt viņa brālis Brents.

Tā kā Brents Saters pirms nepilnām divām nedēļām tika atlaists no Ņūdžersijas "Devils" galvenā trenera amate, bet Kalgarī "Flames" bija atbrīvojušies no Maika Kīnena, jeb "Dzelzs Maika", tad Ziemeļamerikas presē uzreiz sākās spekulācijas par iespējamo brāļu apvienošanos, jo par "Flames" ģenerālmenedžeri strādā Derils Saters.

Un izskatās, ka šīs spekulācijas un baumas jau visai drīz pārvērtīsies realitātē, jo, kā vēsta Kanādas interneta portāls TSN.ca, tad abas iesaistītās puses ir tuvu līguma parakstīšanai.

Jāpiebilst, ka "Flames" vienībai saistības ar hokeja aprindās leģendāro Sateru dinastiju ir visai plašas, jo aizvadītajā sezonā tieši šajā komandā, pēc divu gadu pavadīšanas Amerikas hokeja līgā (AHL), Nacionālajā hokeja līgā debitēja Derila dēls Brets Saters.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Kalgarī "Flames" 82 spēlēs prata izcīnīt 98 punktus, kas Rietumu konferencē deva piekto vietu un iespēju spēlēt izslēgšanas spēļu turnīrā, no kura gan viņi izstājās jau pirmajā kārtā, atzīstot Čikāgas "Blackhawks" pārākumu ar 4:2.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  -2 [+] [-]

, 2009-06-20 21:36, pirms 15 gadiem
labais
Slēpts komentārs: gothz