Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovs rezervē ''Canucks'' uzvarā, ''Golden Knights'' izlīdzina sēriju pret ''Wild''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šilovs rezervē ''Canucks'' uzvarā, ''Golden Knights'' izlīdzina sēriju pret ''Wild''
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaru ar 4:2 pār Kalgari ''Flames'' priekšpēdējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē Ziemeļu divīzijā svinēja Artūra Šilova Vankūveras ''Canucks''. Latvietis tika pieteikts spēlei, taču palika rezervē. Savukārt Stenlija kausa izcīņā Tampabejas ''Lightning'' ar 3:1 uzvaru pār Floridas ''Panthers'' izcīnīja otro panākumu, kamēr Lasvegasas ''Golden Knights'' izlīdzināja sēriju ar 3:1 uzvaru pār Minesotas ''Wild''.

Artūra Šilova Vankūveras ''Canucks'' naktī uz trešdienu aizvadīja priekšpēdējo regulārās sezonas spēli. Saslimšanas ar Covid-19 dēļ ''Canucks'' rindās Ziemeļu divīzijā regulārais turnīrs tika izspēlēts ilgāk kā citās divīzijās. ''Canucks'' izcīnīja panākumu pār Kalgari ''Flames'' ar 4:2. Līdz trešā perioda sākumam ''Canucks'' izvirzījās vadībā ar 3:0, taču gandrīz pārsvaru izlaida. Minūti līdz pamatlaika beigām ''Flames'' pietuvojās līdz 2:3. Vēlāk Kalgari nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, ko izmantoja ''Canucks'', gūstot uzvaras vārtus. Šilovs bija pieteikts spēlei, taču laukumā nedevās. ''Canucks'' vārtus sargāja Tetčers Demko, kurš atvairīja 38 no pretinieku 40 izdarītajiem metieniem. Arī sezonas pēdējo spēli ''Canucks'' aizvadīs pret ''Flames''.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā otro uzvaru svinēja esošie čempioni Tampabejas ''Lightning'', kuri ar 3:1 apspēlēja Floridas ''Panthers''. Lielisks Tampabejas vārtos bija visu sezonu veiksmīgi spēlējušais Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 32 no pretinieku 33 izdarītajiem metieniem. Stīvens Stemkoss un Ondrejs Palats pirmajā periodā čempionus izvirzīja vadībā ar 2:0. ''Panthers'' prata atspēlēt vienus vārtus, taču cīnīties par uzvaru Floridai neizdevās. ''Lightning'' uzvarēja un nonāca vadībā sērijā ar 2:0.

Savukārt Lasvegasas ''Golden Knights'' savu līdzjutēju atbalstīti pilnā arēnā ar 3:1 uzvarēja Minesotas ''Wild'' un panāca izlīdzinājumu sērijā 1-1. Otrajā periodā pirmie vārtus guva viesi, taču tad iniciatīvu uzbrukumā pārņēma ''Golden Knights'', kuri guva trīs vārtus pēc kārtas. Divus no tiem Alekss Tuks, kurš kļuva par galveno uzvaras kaldinātāju. Vārtos lieliski spēlēja Marks Andrē Flerī, kurš atvairīja 34 no Minesotas izdarītajiem 35 metieniem.

NHL Stenlija kausa izcīņas spēles 19. maijā

SpēleRezultātsRezultāts sērijā
Penguins - Islanders2:11-1
Panthers - Lightning1:30-2
Golden Knights - Wild3:11-1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -2 [+] [-]

, 2021-05-19 11:50, pirms 3 gadiem
Nu šoreiz te ir kolhozs.. plovi jau iet, bet te vēl spēlē nekam nevajadzīgas regulārā turnīra spēles. Būtu salikuši 0:3 un viss - sezona beigusies.

     [+] [-]

, 2021-05-19 12:47, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Nu šoreiz te ir kolhozs.. plovi jau iet, bet te vēl spēlē nekam nevajadzīgas regulārā turnīra spēles. Būtu salikuši 0:3 un viss - sezona beigusies.
Kolhozā saliek kaut kādus 3-0,normālā turnīrā,kāds ir NHL ,čempionāts tiek izspēlēts līdz beigām,jo klubu un spēlētāju statistika tur ir svēta lieta un līdz ar to,visiem jābūt līdzīgās pozīcijās.Tā lūk.KHL ,kurš ir īstais kolhozs,pēc pašu hokejistu vārdiem,to tik vien zināja,kā spraust tehniskos zāģus.Pie 3-0 vārtu un piespēļu autori kabinetu žurkas.😀

     [+] [-]

, 2021-05-19 13:38, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Kolhozā saliek kaut kādus 3-0,normālā turnīrā,kāds ir NHL ,čempionāts tiek izspēlēts līdz beigām,jo klubu un spēlētāju statistika tur ir svēta lieta un līdz ar to,visiem jābūt līdzīgās pozīcijās.Tā lūk.KHL ,kurš ir īstais kolhozs,pēc pašu hokejistu vārdiem,to tik vien zināja,kā spraust tehniskos zāģus.Pie 3-0 vārtu un piespēļu autori kabinetu žurkas.😀
Nu bet jēga šīm spēlēm nekāda.. tādas pirms (pēc) sezonas spēles. NHL drīzāk ir bizness un arī ar šīm spēlēm vēl kaut kādu dolāru mēģina sakasīt. Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums. Iedomājies, ja Canucks vēl būtu palikusi spēle ar kādu no plovos jau spēlējošām komandām. Cirks.