Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" bez Brodēra zaudē ''Hurricanes"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Devils" bez Brodēra zaudē ''Hurricanes"
Eriks Stāls
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgā (NHL) pirmo zaudējumu piecās spēlēs piedzīvojusi Ņūdžersijas ''Devils'', kas viesos ar 2:4 piekāpās Karolīnas ''Hurricanes''.

''Devils'' šoreiz bija devusi atpūtu vakar par NHL rekordistu kļuvušajam vārtsargam Martinam Brodēram. Atgādinām, ka vakar Brodērs kļuva par NHL uzvarām bagātāko vārtsargu - viņa kontā tagad ir 552 uzvaras. Vakarnakts mačs pret Karolīnu bija pirmais, ko viņš izlaida kopš atgriešanās no elkoņa savainojuma. Brodēra vietā vārtos stājās Kevins Vīks, kurš kapitulēja četras reizes. ''Hurricanes'' labā divus vārtus guva ukrainis Antons Babčuks, bet pa vieniem - Eriks Stāls un Sergejs Samsonovs, bet ''Devils'' sastāvā izcēlās Zaks Periss un Braiens Džionta.

Vēl aizvadītajā naktī pie uzvarām papildlaikā ar vienādu 4:3 rezultātu tika Anaheimas ''Ducks'' un Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas pārspēja attiecīgi Nešvilas ''Predators'' un Čikāgas ''Blackhawks''. Kalgari ''Flames'' ar 2:1 pieveica Dalasas ''Stars''.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +3 [+] [-]

, 2009-03-19 09:23, pirms 15 gadiem
autor - 552 speeles !!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-19 09:24, pirms 15 gadiem
Neesmu, protams, experts, bet kaapeec Devils kaa 2. numuru vaartos neatstaaja Klemensenu, kursh principaa lielaako dalju sezonas lieliski novilka un izkonkureeja Viiksu vienaa setaa?

  +2 [+] [-]

, 2009-03-19 09:37, pirms 15 gadiem
haljava rakstīja: autor - 552 speeles !!!
labots

     [+] [-]

, 2009-03-19 09:50, pirms 15 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: labots

  -2 [+] [-]

, 2009-03-19 10:20, pirms 15 gadiem
haljava rakstīja:

     [+] [-]

, 2009-03-19 10:21, pirms 15 gadiem
Ja Panthers vēl sonakt kāsīs Toronto pamatlaikā, tad PO vilciens pamazām dosies prom no pieturas "Florida".. Karolīna to mazliet jau iestūma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-19 11:38, pirms 15 gadiem
superintendants rakstīja: Neesmu, protams, experts, bet kaapeec Devils kaa 2. numuru vaartos neatstaaja Klemensenu, kursh principaa lielaako dalju sezonas lieliski novilka un izkonkureeja Viiksu vienaa setaa?
naudas nav jo ja vins butu otrais vartusargs deviliem butu vinam par katru speli krietni vairak jamaksa

     [+] [-]

, 2009-03-19 11:53, pirms 15 gadiem
jojo rakstīja: naudas nav jo ja vins butu otrais vartusargs deviliem butu vinam par katru speli krietni vairak jamaksa
Kevina Vīksa NHL alga: 0.7 miljoni.
Skota Klemensena NHL alga: 0.5 miljoni.

Aizsūtīja, tāpēc, ka tā gribēja... NHL daudz ko nosaka vārds Vīksam tāds ir.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-19 11:59, pirms 15 gadiem
Vīksa vārdu mēs zinām tikai tāpēc, ka viņš ar savu mazo algu izēda Irbi, citādi vispār tādu nezinātu!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-19 12:29, pirms 15 gadiem
oxa rakstīja: Vīksa vārdu mēs zinām tikai tāpēc, ka viņš ar savu mazo algu izēda Irbi, citādi vispār tādu nezinātu!


Jūs, iespējams!
Vienu gan varu pateikt - slikti vārtsargi NHL 12 gadus no vietas nespēlē. Kopumā Vīkss ir stabils otrais numurs (vienīgi "Rangers" laikos bija kā bija) ar pretenzijām uz pirmā vietu.
A kas ir Klemensens? Tāds neslikts AHL vārtsargs vai NHL izteikts otrais numurs, kurš līgā tā arī nav spējis pa īstam nostiprināties (ne "Devils", ne "Maple Leafs" sastāvā).

  +1 [+] [-]

, 2009-03-19 14:14, pirms 15 gadiem
Kas attiecas uz Vīksu un Klemensenu, tad te ir diezgan daudz neizprotama.Domāju, ka Klemensenu aizsūtīja uz mainoriem tikai tāpēc, ka Lū tā gribēja.Šī nav pirmā reize, kad viņš izceļas ar neizprotamiem lēmumiem...

     [+] [-]

, 2009-03-19 14:25, pirms 15 gadiem
Lasiiju, ka peec shiis sezonas Clemmensens kljuus par briivo agjentu un paaris klubi jau gatavi sho njemt.
Laikam shis buus izskjiroshais mirklis, jo veelreiz taada iespeeja kaa shosezon vinjam diez vai kaadreiz uzspiidees

     [+] [-]

, 2009-03-19 14:59, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Kas attiecas uz Vīksu un Klemensenu, tad te ir diezgan daudz neizprotama.Domāju, ka Klemensenu aizsūtīja uz mainoriem tikai tāpēc, ka Lū tā gribēja.Šī nav pirmā reize, kad viņš izceļas ar neizprotamiem lēmumiem...
Cik jau nu neizprotams.
30 gadīgu minorlīgu vārtsargu turēt komandā... pie tam, kā rāda pieredze, pēc šādiem kāpumiem vienmēr ir arī kritieni, t.i., kā mazāks spēles laiks Klemensenam būtu tā viņš būtu "nekāds" (Man vispār šī situācija atgādina Labarberas gadījumu). Savukārt Vīkss ir pierādījis, ka kā aizvietotājs viņš ir tīri neslikts.

     [+] [-]

, 2009-03-19 15:03, pirms 15 gadiem
superintendants rakstīja: Lasiiju, ka peec shiis sezonas Clemmensens kljuus par briivo agjentu un paaris klubi jau gatavi sho njemt.
Laikam shis buus izskjiroshais mirklis, jo veelreiz taada iespeeja kaa shosezon vinjam diez vai kaadreiz uzspiidees
Tas viss ir teorētiski. Brīvais aģents viņš būs, jā, un daži arī ir ieinteresēti viņu redzēt pie sevis, taču... pašlaik VISĀS NHL komandās ir labāki (vismaz ne sliktāki toč) vārtsargi. Un neko vairāk kā otrā numura vietu viņš nedabūs (un tas ir labākajā gadījumā).

     [+] [-]

, 2009-03-19 15:40, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Cik jau nu neizprotams.
30 gadīgu minorlīgu vārtsargu turēt komandā... pie tam, kā rāda pieredze, pēc šādiem kāpumiem vienmēr ir arī kritieni, t.i., kā mazāks spēles laiks Klemensenam būtu tā viņš būtu "nekāds" (Man vispār šī situācija atgādina Labarberas gadījumu). Savukārt Vīkss ir pierādījis, ka kā aizvietotājs viņš ir tīri neslikts.
Jebkurā gadījumā būt bekapam Ņūdžersijā nav nekāda pateicīgā lieta.Klemensens šosezon nospēlēja lieliski. Ceru, ka viņš atradīs komandu. Kas attiecas uz Vīksu, viņš jau šosezon tā lāga nemaz nav spēlējis...

     [+] [-]

, 2009-03-19 16:16, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Jebkurā gadījumā būt bekapam Ņūdžersijā nav nekāda pateicīgā lieta.Klemensens šosezon nospēlēja lieliski. Ceru, ka viņš atradīs komandu. Kas attiecas uz Vīksu, viņš jau šosezon tā lāga nemaz nav spēlējis...
Tāpat kā Kalgarī, Vankūverā, Minesotā, Dalasā, Fīniksā... .
Un Vīkss ir otrais numurs... a otrajiem numuriem galvenais ir spēlēt stabili, savā līmenī (t.i. [labam otrajam numuram] atvairīt kādus 90% metienu un ielaist ne vairāk kā 3 golus vidēji spēlē). Vīksam sanāk.

     [+] [-]

, 2009-03-19 16:18, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kevina Vīksa NHL alga: 0.7 miljoni.
Skota Klemensena NHL alga: 0.5 miljoni.

Aizsūtīja, tāpēc, ka tā gribēja... NHL daudz ko nosaka vārds Vīksam tāds ir.
Vīksam ir TIK maza alaga? Starp citu, kur to var apskatīties?

     [+] [-]

, 2009-03-19 16:31, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tāpat kā Kalgarī, Vankūverā, Minesotā, Dalasā, Fīniksā... .
Un Vīkss ir otrais numurs... a otrajiem numuriem galvenais ir spēlēt stabili, savā līmenī (t.i. [labam otrajam numuram] atvairīt kādus 90% metienu un ielaist ne vairāk kā 3 golus vidēji spēlē). Vīksam sanāk.
Sanāk, ta sanāk, es gan par viņu pārāk augstās domās neesu.Kad Brodēra prombūtnes laikā vajadzēja sanākt, tad ne vella nesanāca.Klemensenam vietu vārtos zaudēja kā pēc notīm.

     [+] [-]

, 2009-03-19 16:47, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Sanāk, ta sanāk, es gan par viņu pārāk augstās domās neesu.Kad Brodēra prombūtnes laikā vajadzēja sanākt, tad ne vella nesanāca.Klemensenam vietu vārtos zaudēja kā pēc notīm.
Otrajam vārtsargam ne vienmēr ir jābūt pirmajam. Tb pirmajam numuram ir jābūt pirmajam pēc definīcijas (spēle, psiholoģija, līdera īpašības utt, viss kopā), otrais tāds nekad nebūs (ja viņš ir otrais, nevis tāds, kurš gaida savu kārtu būt pirmajam). Tāpēc arī bieži vien otrie arī paliek otrie, kamēr pirmie mainās regulāri.
Un īstenībā labs otrais numurs komandai ir pat svarīgāks par pirmo vārtsargu. Tb tāds uz kuru VIENMĒR var paļauties. Tāds kā Sergejs Naumovs, piemēram. Pirmajam numuram kkas trūkst, bet kā otrais - lielisks! Un savā līmenī viņš nospēlēs. (Tas skatoties visu viņa karjeru).

     [+] [-]

, 2009-03-19 17:25, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Otrajam vārtsargam ne vienmēr ir jābūt pirmajam. Tb pirmajam numuram ir jābūt pirmajam pēc definīcijas (spēle, psiholoģija, līdera īpašības utt, viss kopā), otrais tāds nekad nebūs (ja viņš ir otrais, nevis tāds, kurš gaida savu kārtu būt pirmajam). Tāpēc arī bieži vien otrie arī paliek otrie, kamēr pirmie mainās regulāri.
Un īstenībā labs otrais numurs komandai ir pat svarīgāks par pirmo vārtsargu. Tb tāds uz kuru VIENMĒR var paļauties. Tāds kā Sergejs Naumovs, piemēram. Pirmajam numuram kkas trūkst, bet kā otrais - lielisks! Un savā līmenī viņš nosp utēlēs. (Tas skatoties visu viņa karjeru).
Ja pirmais vārtsargs "pēc definīcijas " nav formā vai sačakarē spēli, vāji nostāv vai kā tamlīdzīgi, tad pēc definīcijas viņam jāsilda beņķis un jāgaida sava kārta.Tajā brīdī definīcija nepalīdz, bet dota iespēja otram vārtsargam.Atceros, kādreiz NHL daudzi treneri rotēja vārtsargus, viņi spēlēja čerez ģeņ utml.Daži piekopj tādu stilu vēl tagad. Nesaku, ka tas ir ideāls variants, bet abiem vienmēr jābūt formā.Nevaru iedomāties, cik lielā mērā ,piemēram ,šodien ir gatavs otrais Dallasas vārtsargs.Arī Kalgari.Vankūverā vēl trakāk, kamēr Luongo prom, visi čakarējās ap vārtiem, kam nav slinkums...

     [+] [-]

, 2009-03-19 18:08, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Ja pirmais vārtsargs "pēc definīcijas " nav formā vai sačakarē spēli, vāji nostāv vai kā tamlīdzīgi, tad pēc definīcijas viņam jāsilda beņķis un jāgaida sava kārta.Tajā brīdī definīcija nepalīdz, bet dota iespēja otram vārtsargam.Atceros, kādreiz NHL daudzi treneri rotēja vārtsargus, viņi spēlēja čerez ģeņ utml.Daži piekopj tādu stilu vēl tagad. Nesaku, ka tas ir ideāls variants, bet abiem vienmēr jābūt formā.Nevaru iedomāties, cik lielā mērā ,piemēram ,šodien ir gatavs otrais Dallasas vārtsargs.Arī Kalgari.Vankūverā vēl trakāk, kamēr Luongo prom, visi čakarējās ap vārtiem, kam nav slinkums...
Ja pirmais vārtsargs nav formā, tad iedod uzspēlēt otrajam, taču līdz brīdim, kad pirmais "prihodit v sebja". Tb otrajam var būt "suharjs" pēc "suharja" bet pirmajam numuram vieta tāpat būs jāatdod. Tas ir ja runājam tieši par otrajiem numuriem (tādu ir visai maz), cita lieta ir tādi "viskočkas" - monorlīgu pirmie numuri (Klemensens, Labarbera utt.). Itkā momentiem spēlē pirmā vārtsarga līmenī, bet kopumā - nasing spešel. Un ja komanda nav izteikti uz aizsardzību balstīta, tad arī ir kā ir... .

Par to formu - jā, jābūt gatavam visu laiku, taču uzdevumi ir pilnīgi citādāki, ja pirmajiem numuriem vajag sataisīt pēc iespējas garāku "hotstrīku", tad otrajam numuram vajag, tajā momentā, kad pirmais ir nosēdies, veiksmīgi viņu aizstāt, spēlējot stabili, bez kļūdām, pirmais numurs atkal gatavs spēlēt, otro noliek uz lavočkas un šamam jāgaida atkal. Taču atkārtošos, ka tas ir tikai komandām, kur ir divi izteiktie pirmie un otrie numuri. Ja komandās ir kāds jaunais, kurš pretendē uz pirmo numuru (kā arī visi jaunie, jo otrie numuri veidojas tikai karjeras laikā) vai vienkārši divi pirmie (kā bija Anaheimā, Sanhosē, tagad - Bostonā utt.), tad gan galvenais treneru uzdevums ir sagatavot abus vārtsargus, lai viņiem forma (un vinningstrīki) iet pamīšus.

Man gan labāk patīk pirmais variants, jos, skaties kā gribi, tas ir drošāks.

     [+] [-]

, 2009-03-19 19:11, pirms 15 gadiem
superintendants rakstīja: Lasiiju, ka peec shiis sezonas Clemmensens kljuus par briivo agjentu un paaris klubi jau gatavi sho njemt.
Laikam shis buus izskjiroshais mirklis, jo veelreiz taada iespeeja kaa shosezon vinjam diez vai kaadreiz uzspiidees
Mani vairāk interesē cik ilgi Bostona turēs pie sevis 3 labus vārtsargus, ja spēlē tikai viens?

     [+] [-]

, 2009-03-19 19:14, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Mani vairāk interesē cik ilgi Bostona turēs pie sevis 3 labus vārtsargus, ja spēlē tikai viens?
Fernandezam līgums beidzas pēc šīs sezonas... starp visiem B's vārtsargiem lielākais līgums (un ceturtais lielākais komandā).
Tomasam tāpat.

     [+] [-]

, 2009-03-19 19:18, pirms 15 gadiem
Kurš tad ir trešais?Tukka Rasks?

     [+] [-]

, 2009-03-19 21:26, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Kurš tad ir trešais?Tukka Rasks?
Tieši tā.