Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" paraksta līgumu ar pussezonu diskvalifikāciju izcietušo uzbrucēju Pinto

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Senators" paraksta līgumu ar pussezonu diskvalifikāciju izcietušo uzbrucēju Pinto
Šeins Pinto. Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas "Senators" noslēgusi līgumu ar uzbrucēju Šeinu Pinto, kurš par dalību likmju izdarīšanā izcieta 41 spēles jeb pussezonu ilgu diskvalifikāciju.

Līgums noslēgts uz vienu gadu ar vidējo algu sezonā 775 000 ASV dolāru.

23 gadus vecais amerikāņu centra uzbrucējs Pinto bija ierobežoti brīvā aģenta statusā un šosezon nav spēlējis. Pinto 2019.gada draftā tika izraudzīts otrajā kārtā un iepriekšējā sezonā nostabilizējās kā "Senators" pamatsastāva spēlētājs. Viņš piedalījās visās 82 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 20 vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles.

"Senators" ar 32 punktiem 40 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē.

NHL spēlētāji nedrīkst izdarīt likmes uz līgas spēlēm, taču to var darīt attiecībā uz citu sporta veidu notikumiem. NHL neguva pierādījumus, ka Pinto pats būtu izdarījis likmes uz NHL mačiem, savukārt laikraksts "Ottawa Sun" ziņoja, ka līga konstatējusi hokejista līdzdalību šī noteikuma pārkāpumā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-01-19 21:26, pirms pusgada
Savukārt interesanti,ka politiķiem ir tiesības pirkt un investēt akcijās.