Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam un "Sabres" zaudējums, Balinskis ārpus "Panthers" pieteikuma

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Girgensonam un "Sabres" zaudējums, Balinskis ārpus "Panthers" pieteikuma
Zemgus Girgensons cīņā pie Vinipegas vārtiem. Foto: USA Sports Today/ Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) regulārā turnīra spēles aizvadījušas Zemgus Girgensona un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Bufalo "Sabres" ar 2:3 piekāpās Vinipegas "Jets", savukārt "Panthers" bez latvieša ierindā pārspēja Anaheimas "Ducks" (2:1).

Zemgus Girgensons zaudējumā pret "Jets" (2:3) nospēlēja nepilnas 13 minūtes. Trīs minūtes un 28 sekundes latvietis nospēlēja mazākumā. Sev atvēlētajā laikā Girgensons vienreiz meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja piecus no astoņiem iemetieniem (62.5%) un spēli noslēdza ar neitrālu +/- rādītāju.

• Pirmajā periodā vārti netika gūti, savukārt otro "Jets" uzvarēja ar 3:1. Interesanti, ka "Jets" bija nepieciešami vien pieci metieni periodā, lai "Sabres" vārtos raidītu trīs ripas. Vienīgos "Sabres" vārtus periodā guva Alekss Taks, kuram tas bija piektais rezultatīvais metiens šosezon.

• Noslēdzošā perioda pirmajā minūtē Džejdžejs Peterka samazināja deficītu līdz minimumam, tomēr atlikušo 19 minūšu laikā Bufalo nespēja izlīdzināt rezultātu, piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas (2:3).

• 17 nospēlētajās spēlēs "Sabres" iekrājusi 15 punktus (7-9-1), kas šobrīd ļauj ieņemt septīto vietu Atlantijas okeāna divīzijā. Pirmajā vietā divīzijā ir "Bruins", kurai 26 punkti.

Uvis Balinskis uzvarā pār "Ducks" nepiedalījās, jo "Panthers" rindās atgriezās divi svarīgi aizsargi – Brendons Montūrs un Ārons Ekblads.

• Abus vārtus "Panthers" guva pirmajā periodā. Pirmie soma Etu Luostarinena kontā, bet otros vārtus guva aizsargs Olivers Ekmans-Larsons.

• "Ducks" vienus vārtus atspēlēja noslēdzošā perioda astotajā minūtē, kad vairākumu realizēja Frenks Vatrano, kuram tie bija 12. vārti šosezon.

• "Panthers" ar 17 spēlēs izcīnītajiem 23 punktiem ieņem otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā, atpaliekot vien no Bostonas "Bruins".

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Teodors BļugersCanucks30+005 (0.00%)+100+0
Zemgus GirgensonsSabres172+0223 (9.1%)-170+0
AizsargsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers141+1215 (6.6%)+260+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets113-4-390.01%322/3543.245920

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2023-11-18 10:32, pirms 5 mēnešiem
Interesanti būs pavērot Floridas tālāko rīcību,ja visi 9 sastāvā pieteiktie aizsargi būs ierindā.Šonakt spēles pieteikumā nebija Mahura,bet Reilijs un Baginskis rezervē.Vai trešo aizsargu pāri rotēs,vai Mahuru un Balinski nosūtīs uz AHL?

  +1 [+] [-]

, 2023-11-18 10:39, pirms 5 mēnešiem
Nu ko, Balinskim viss ir beidzies?
Ekblads un Montūrs ir atpakaļ

  +1 [+] [-]

, 2023-11-18 11:02, pirms 5 mēnešiem
Mahura dabūja traumu pret LA. Varbūt tapēc šis bija ārpus pieteikuma. Nebrīnīšos, ja kādu no lielajiem uzvārdiem aizmainīs.
P.S. Iespējams Balisnkis būs atpakaļ Kulikova vietā uz nakamo speli. Diezgan maz minūtes šim bija pret Anaheimu, izteikti mazāk, kā pāŗējiem D. Bet nu tas ir tikkai mans pieņēmums

     [+] [-]

, 2023-11-18 12:12, pirms 5 mēnešiem
alguns rakstīja: Interesanti būs pavērot Floridas tālāko rīcību,ja visi 9 sastāvā pieteiktie aizsargi būs ierindā.Šonakt spēles pieteikumā nebija Mahura,bet Reilijs un Baginskis rezervē.Vai trešo aizsargu pāri rotēs,vai Mahuru un Balinski nosūtīs uz AHL?
Nerotēs nekādu trešo aizsargu pāri! Paskaties, kurš šodien spēlēja trešajā pārī - Ekmans Larsons, kurš bija pirmās maiņas aizsargs, pirms atgriezās Ekblads ar Montour. Balinskis ir vienīgais no aizsargiem, ko bez vaiveriem var nosūtīt uz fārmklubu. Apskatnieki uzskata, ka visiespējamākais scenārijs ir šāds: Reilijs caur vaiveriem uz fārmklubu, Balinskis uz fārmklubu un septītais D paliek Mohura. Kāmēr Mohura ir IR, nekādas sastāva izmaiņas nav nepieciešams veikt, bet tas ir max sešu dienu jautājums.

     [+] [-]

, 2023-11-18 16:15, pirms 5 mēnešiem
Izskatās ka Uvim tuvojas debija AHL

     [+] [-]

, 2023-11-18 18:09, pirms 5 mēnešiem
Franko rakstīja: Nerotēs nekādu trešo aizsargu pāri! Paskaties, kurš šodien spēlēja trešajā pārī - Ekmans Larsons, kurš bija pirmās maiņas aizsargs, pirms atgriezās Ekblads ar Montour. Balinskis ir vienīgais no aizsargiem, ko bez vaiveriem var nosūtīt uz fārmklubu. Apskatnieki uzskata, ka visiespējamākais scenārijs ir šāds: Reilijs caur vaiveriem uz fārmklubu, Balinskis uz fārmklubu un septītais D paliek Mohura. Kāmēr Mohura ir IR, nekādas sastāva izmaiņas nav nepieciešams veikt, bet tas ir max sešu dienu jautājums.
Netaisos apstrīdēt,dzīvosim redzēsim.Mahuram kontrakts īsāks gan par Reiliju,gan Kuļikovu.Tieši tāpēc rakstīju,ka būs interesanti pavērot Floridas vadības turpmāko rīcību.

     [+] [-]

, 2023-11-19 00:06, pirms 5 mēnešiem
alguns rakstīja: Netaisos apstrīdēt,dzīvosim redzēsim.Mahuram kontrakts īsāks gan par Reiliju,gan Kuļikovu.Tieši tāpēc rakstīju,ka būs interesanti pavērot Floridas vadības turpmāko rīcību.
Tu smagi jauc par līgumiem. Visiem 3 līgums beidzas pēc sezonas. Mahuram vienīgajam tas ir RFA. Un visiem 3 līgums ir bijis tikai uz šo sezonu, līdzīgi kā Uvim.