Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kulda "rookies" spēles noslēdz ar vienu rezultatīvu piespēli

Kristaps Zālītis

Kulda "rookies" spēles noslēdz ar vienu rezultatīvu piespēli
Artūrs Kulda

Pēdējās divas spēles NHL kluba Atlantas „Thrashers” jauno hokejistu komandas sastāvā aizvadījis latviešu aizsargs Artūrs Kulda. Spēlē pret „Red Wings” (3:2)latvietis izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet sagrāvē pret „Stars” (3:8) mūsējā lietderības koeficients bija vien mīnus 1.

Artūrs Kulda „Thrashers” jauno hokejistu komandā spēlēja pirmajā pieciniekā, laukumā regulāri dodoties izspēlēt skaitlisko vairākumu. Četros mačos mūsējam gan izdevās nopelnīt tikai vienu rezultativitātes punktu.

20.septembrī Kulda pievienosies „Thrashers” galvenās komandas pirmssezonas treniņnometnei, uz kuru uzaicināti 49 spēlētāji (14 aizsargi). Hokejisti tiks sadalīti divās grupās un kopējos treniņus uzsāks vien 30.septembrī, kad uz zemāko līgu klubiem būs aizsūtīti jau aptuveni 20 spēlētāji. Pirmo pārbaudes spēli „Thrashers” aizvadīs 25.septembrī.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +5 [+] [-]

, 2008-09-18 09:29, pirms 16 gadiem
Turam īkšķus!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 09:48, pirms 16 gadiem
Uz „Thrashers” galvenās komandas pirmssezonas treniņnometnei uzaicināti 14 aizsargi. Pietiek gan Thrashers, gan Thrashers fārmklubam. Varētu teikt , ka izredzes tikt NHL ir 50%, bet reāli 1-5%.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 09:52, pirms 16 gadiem
archy0 rakstīja: Uz „Thrashers” galvenās komandas pirmssezonas treniņnometnei uzaicināti 14 aizsargi. Pietiek gan Thrashers, gan Thrashers fārmklubam. Varētu teikt , ka izredzes tikt NHL ir 50%, bet reāli 1-5%.
tā arī izskatās.
Par Kuldu hockeysfuture.com raksta:
Kulda played so much with the Wolves during the playoffs last year that it seems like he's a second-year pro. But the Latvian played most of last year in the OHL with Peterborough.

Injured to start year, Kulda went on to almost triple his output from last year with Peterborough, in fewer games. He finished with 34 points in 55 games. Part of his increase could have been playing with Bogosian, his defensive partner for much of the year.

Kulda has a heavy shot from the point which is valuable on the power play. He's a very willing hitter and makes a good outlet pass. But he's not perfect -- he makes mistakes in coverage and can get a little messy with the puck. He also needs to work on the speed of the pro game.

Good sized at 6’2 and serious about improving, Kulda just turned 20 at the end of July. He's certain to spend the year in Chicago, probably with top-four minutes.

info no: hockeysfuture.com: Thrashers Top 20 Prospects, Fall 2008 -...

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 10:38, pirms 16 gadiem
Principā ir 8 kandidāti, visticamāk paliks Atlantā 6 aizsargi un Valabiks ar Kuldu būs pirmie kuriem ir cerība tikt uz augšu.
Zach Bogosian
Tobias Enstrom
Garnet Exelby
Ron Hainsey
Niclas Havelid
Ken Klee
Arturs Kulda
Boris Valabik

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 10:56, pirms 16 gadiem
Edgars rakstīja: Principā ir 8 kandidāti, visticamāk paliks Atlantā 6 aizsargi un Valabiks ar Kuldu būs pirmie kuriem ir cerība tikt uz augšu.
Zach Bogosian
Tobias Enstrom
Garnet Exelby
Ron Hainsey
Niclas Havelid
Ken Klee
Arturs Kulda
Boris Valabik
Bogosjanu jau arī ieskaitīji NHL?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 11:21, pirms 16 gadiem
Bogosian ieskaistīšana NHL ir diezgan loģiska - par to runā gan apskatnieki, gan pati komanda. Atlanta ir samērā vāja komanda ar vāju aizsardzību, bet Bogosian atbilst "franchise defenceman" tipa aizsargam, kurš ir tik talantīgs, ka jau 18 gadu vecumā ir labāks par dažu labu veterānu komandā. Bieži tas nenotiek, bet katru gadu ir pa kādam tikko draftētam spēlētājam, kas tiek pamatkomandā (pagājušogad - Patriks Keins, Ganjē; pirms tam Džordans Štāls, Kessels, utt). Reti gan tas notiek ar aizsargiem (man liekas, ka St.Louis Blues gribēja uzreiz iespēlēt aizsargu Ēriku Džonsonu (draftēts kā pirmais 2006.gadā), bet viņš pateica, ka vēl sezonu pavadīs koledžā - pievienojās gan pagājušosezon).

  +3 [+] [-]

, 2008-09-18 11:26, pirms 16 gadiem
Starp citu, Valaviks noteikti ir pirms Kuldas kā kandidāts uz NHL. Bet kopumā jāsaka, ka no visiem latviešiem apbrīnojamā kārtā Kuldai ir vislielākās cerības tikt NHL dotajā brīdī. Sprukts droši vien šaudīsies starp NHL/AHL, Karsumam jācīnās ar kādiem 5-6 uzbrucējiem, kas ir uz robežas starp spēlēšanu NHL/AHL (turklāt daļa no šiem 5-6 tiek skatīta augstāk par Karsumu), Daugaviņš kaut kā neizceļas dotajā brīdī un izskatās par zaļu (kaut gan, ja viņam labi ies Bingo, tad var arī tikt izsaukts), Bārtulim priekšā arī ir vairāki aizsargi-kandidāti uz NHL.

  +4 [+] [-]

, 2008-09-18 11:42, pirms 16 gadiem
Buddha rakstīja: Starp citu, Valaviks noteikti ir pirms Kuldas kā kandidāts uz NHL. Bet kopumā jāsaka, ka no visiem latviešiem apbrīnojamā kārtā Kuldai ir vislielākās cerības tikt NHL dotajā brīdī. Sprukts droši vien šaudīsies starp NHL/AHL, Karsumam jācīnās ar kādiem 5-6 uzbrucējiem, kas ir uz robežas starp spēlēšanu NHL/AHL (turklāt daļa no šiem 5-6 tiek skatīta augstāk par Karsumu), Daugaviņš kaut kā neizceļas dotajā brīdī un izskatās par zaļu (kaut gan, ja viņam labi ies Bingo, tad var arī tikt izsaukts), Bārtulim priekšā arī ir vairāki aizsargi-kandidāti uz NHL.
Par Kuldas cerībām var teikt daļēji, viņa iespēja debitēt NHL jau šosezon ir ļoti liela jo Atlantas sastāvs neliecina par to, ka šie tiks izslēgšanas spēlēs, līdz ar to sezonas beigās jaunie noteikti dabūs uzspēlēt dažas spēles ja Atlanta laicīgi būs zaudējusi cerības tikt izslēgšanas spēlēs. Bez tam Klī un Enstroms jau ir sasnieguši diez gan cienijamus gadus un ar viņiem ļoti iespējams nākamsezon vairāk līgumi netiks pagarināti.

Bārtulim ir kādi 3 konkurenti uz titulu pirmais aiz svītras, tb pirmais ko izsauks ja kāds būs traumēts Lidotājos.Bet šosezon galvenais ir nekļūt par latviešu Lindrosu un izvairīties no smadzeņu satricinājumiem, kā arī nostiprināties Filadelfijas Fantomu pirmajā pāri un cerēt uz kādu izsaukumu uz augšū.

Karsums - Vislielākā mistika, jo teorētiski viņš ir pirmais aiz svītras RW taču reāli , ja Bostona neatteiksies no Torntona ( tā kā šiem ir vēl Lučičs un Raihs tāda teorētiska iespēja ir) viņam iespēja uzspēlēt 4. maiņā nespīd, jo RW var spēlēt kādi 6 Bostonas pamatsastāva uzbrucēji. Varam cerēt ka viņu aizmaina uz kādu Pitsburgu vai kādu citu klubu kuram vajag jaunu, lētu 4.maiņas uzbrucēju.

Daugaviņš - Jau rakstīju čalim bija veselības problēmas tākā sezonas sākumā brīnumus negaidām, iekļūšana Senators sastāvā iespējama tikai tad ja pats labi spēlēs un ja Senatoriem vienlaicīgi notraumēsies vismaz 2 LW.

Sprukts - te nu viss izšķiries jau nometnē par 2 vakantajām centra uzbrucēja vietām visticamāk cīnīsies Kraps, Matiass, Sprukts un iespējams Froliks. Iespējas Spruktam ir labas jo Matiasam ir tikai 4 spēļu pieredze ārpus junioru līgām savukārt Kraps arī nav nekāda dižā zvaigzne.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 12:39, pirms 16 gadiem
Edgars rakstīja: Bez tam Klī un Enstroms jau ir sasnieguši diez gan cienijamus gadus un ar viņiem ļoti iespējams nākamsezon vairāk līgumi netiks pagarināti.
Enstroms sasniedzis "gadus"...?! Biš ar Havelidu nejauc...? Bet kopumā varētu arī tā būt kā Tu raksti.... lai nu visiem mūsējiem veicas lai kur arī viņi nespēlētu!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 12:40, pirms 16 gadiem
Piebilde par Karsumu izskatās, ka Bostonai plānos vēl kāds lielāks darījums, jo ģenerālmenedžeris ir pateicis, ka šiem vajag aizsargu līdz ar to izskatās, ka vismaz 1 uzbrucējs varētu tikt aizmainīts. Ja nekļudos tad vienīgais klubs kam šobrīd vajag tikt vaļā no laba aizsarga ir Florida (Boumisters) nebūt nav izslēgts ka darījuma sastāvdaļa varētu būt arī Karsums.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 12:41, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Enstroms sasniedzis "gadus"...?! Biš ar Havelidu nejauc...? Bet kopumā varētu arī tā būt kā Tu raksti.... lai nu visiem mūsējiem veicas lai kur arī viņi nespēlētu!
Man tie zviedri jūk protams Havelīds

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 12:47, pirms 16 gadiem
Nu man šķiet, ja Mārča tuvākajā laikā netiks uzspēlēt NHL, tad varētu mēģināt pārcelties uz KHL... savādāk var aiziet talants vējā!!!

     [+] [-]

, 2008-09-18 12:50, pirms 16 gadiem
Edgars rakstīja: Piebilde par Karsumu izskatās, ka Bostonai plānos vēl kāds lielāks darījums, jo ģenerālmenedžeris ir pateicis, ka šiem vajag aizsargu līdz ar to izskatās, ka vismaz 1 uzbrucējs varētu tikt aizmainīts. Ja nekļudos tad vienīgais klubs kam šobrīd vajag tikt vaļā no laba aizsarga ir Florida (Boumisters) nebūt nav izslēgts ka darījuma sastāvdaļa varētu būt arī Karsums.
ja karsumu aizmainitu uz floridu tad tas tik butu kautkas, viena maina karsums, sprukts, skrastins

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 13:09, pirms 16 gadiem
Palasīju forumus laikam tomēr Edmontona ir reālākais variants par Floridu, kandidāti uz aizmainīšanu ir kādi 5 tostarp Karsums preti varētu būt kāds top 4 aizsargs.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 13:26, pirms 16 gadiem
koroce,skoree vsego tolko Karsums i mozet Sprukts...ostalnije,ne dorosli,kak bi vam ne hotelos etogo..Karsik esli be popadet v NHL,nuzno v KHL ehat nechego igrat za kopeijki v AHL

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 13:36, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: ja karsumu aizmainitu uz floridu tad tas tik butu kautkas, viena maina karsums, sprukts, skrastins
Un visi spēlētu uzbrukumā.... Kā jau maiņa... Bet ja (pus)nopietni ta Panteras tad būtu Latvijas izlases "bāzes kubs 2"!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 14:44, pirms 16 gadiem
ir izredzes...vajag mums vel kadu taj ligaaa, a to garlaiciigi jau sekot liidz!

     [+] [-]

, 2008-09-18 15:43, pirms 16 gadiem
Edgars

Respect Tev, man arī nez kāpēc liekas, ka tieši Kuldam ir vislielākās iespējas no mūsu jaunajiem.Par to, ka Karsumu BB gribēs mainīt prom, šķiet, runāja jau pērn. Tad gan to pasākumu kkādā mērā izjauca Beržerona trauma pašā sezonas sākumā, tas lika Bostonai savus plānus pamainīt. Bet sāksies sezona , tad jau redzēs.Runājot par aizsargiem, ir informācija, ka Šneiders ir izlikts neaizsargāto sarakstā, resp. brīvi dabūjams...

Negribu īsti piekrist tam, ka Karsumam vajadzētu skriet uz KHL. Diez vai tur viņš tik labi iederētos ar savu spēka uzbrucēja stilu. Nu , būtu grūti, jebkurā gadījumā...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-18 15:46, pirms 16 gadiem
Da Pantērās, kas tik nav spēlējis - Vasiļjevs, Ozoliņš, Sprukts, Skrastiņš

     [+] [-]

, 2008-09-18 19:34, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Edgars

Respect Tev, man arī nez kāpēc liekas, ka tieši Kuldam ir vislielākās iespējas no mūsu jaunajiem.Par to, ka Karsumu BB gribēs mainīt prom, šķiet, runāja jau pērn. Tad gan to pasākumu kkādā mērā izjauca Beržerona trauma pašā sezonas sākumā, tas lika Bostonai savus plānus pamainīt. Bet sāksies sezona , tad jau redzēs.Runājot par aizsargiem, ir informācija, ka Šneiders ir izlikts neaizsargāto sarakstā, resp. brīvi dabūjams...

Negribu īsti piekrist tam, ka Karsumam vajadzētu skriet uz KHL. Diez vai tur viņš tik labi iederētos ar savu spēka uzbrucēja stilu. Nu , būtu grūti, jebkurā gadījumā...
Ta jau kā teici.. moš RD ir Šneiders jāsavāc....?! Bet ja nopietni tad domāju šis nemazāk par tādu Ozo paprasītu.... domāju pat bišķi vairāk, bet RD jau nav krievu "mega klubi" un nevar atļauties maksāt vienam vīriņam pāris "citronus"........

     [+] [-]

, 2008-09-18 21:37, pirms 16 gadiem
Edgars rakstīja: Piebilde par Karsumu izskatās, ka Bostonai plānos vēl kāds lielāks darījums, jo ģenerālmenedžeris ir pateicis, ka šiem vajag aizsargu līdz ar to izskatās, ka vismaz 1 uzbrucējs varētu tikt aizmainīts. Ja nekļudos tad vienīgais klubs kam šobrīd vajag tikt vaļā no laba aizsarga ir Florida (Boumisters) nebūt nav izslēgts ka darījuma sastāvdaļa varētu būt arī Karsums.
Protams arī Skrastiņš varētu figurēt, jo kā viņš pats pagaišsezon beigās teica, arī viņš ļoti iepējams tiks aizmainīts, manliekas arhīvos tepat e-sportā var pameklēt, jo pārsvarā par NHL arī lasu no šejienes

  +1 [+] [-]

, 2008-09-19 08:33, pirms 16 gadiem
Atradu vienu sakarīgu Bostonas apskatnieka rakstu (ar visiem komandas treneru komentāriem) - hockeyjournal.com: New England Hockey Journal | Future Bruins | |...