Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina ''Blue Jackets'' atteikumu sarakstā ievieto vārtsargu Mārtinu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikina ''Blue Jackets'' atteikumu sarakstā ievieto vārtsargu Mārtinu
Spensers Mārtins. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojis, ka atteikumu sarakstā ievietots vārtsargs Spensers Mārtins, kurš kluba rindās šajā sezonā vārtos bija stājies 13 spēlēs.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojusi, ka atteikumu sarakstā ievietojusi vārtsargu Spenseru Mārtinu. Klubs gan piebildis, ka šādi rīkojies, jo plāno Mārtinu sūtīt uz Amerikas Hokeja līgu.

Hokejists šajā sezonā laukumā bija devies 13 spēlēs, kurās atvairījis 88.7 % pretinieku metienus, kā arī ielaidis 3.65 ripas spēlē. Karjeru NHL Mārtins sāka Vankūveras ''Canucks''. Pagājušajā sezonā tās rindās viņam 29 spēles, kurās 87.1% atvairīti metieni un ielaisti 3.99 vārti.

28 gadus veco vārtsargu 2013. gada Nacionālās hokeja līgas drafta trešajā raundā ar kopējo 63. numuru izraudzījās Kolorādo ''Avalanche'', kuras rindās viņš gan nenospēlēja ne spēli.

''Blue Jackets'' šobrīd ar 37 punktiem 44 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē. Sezonas garumā klubs variējis ar vārtsargiem, dodot iespēju arī Merzļikinam un Daniilam Tarasovam. Merzļikins pagājušonedēļ paziņoja, ka puses vienojušās par jaunu apstākļu meklēšanu, vēlāk precizējot, ka ir pieprasījis maiņu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

  -1 [+] [-]

, 2024-01-18 23:20, pirms pusgada
tas viņiem bija obligāti jādara, jo citādi viņu uz fārmklubu nevarētu nosūtīt. tas tikai norāda, ka merzļiķina nevienam citam klubam pagaidām nav vajadzīgs. ir jābūt ļoti stulbam hokejistam, lai to nesaprastu - pirms sākt prasīt maiņu… ne jau par velti ir tagad info, ka citi spēlētāji viņu klubā augstu nevērtē, kā cilvēku.

     [+] [-]

, 2024-01-18 23:22, pirms pusgada
Gatavo vietu iemaināmam vārtsargam, vai arī likvidē trešā numura pozīciju, lai Elvis var būt nr1. un Tarasovs nr2.?

  +6 [+] [-]

, 2024-01-18 23:28, pirms pusgada
varonis rakstīja: tas viņiem bija obligāti jādara, jo citādi viņu uz fārmklubu nevarētu nosūtīt. tas tikai norāda, ka merzļiķina nevienam citam klubam pagaidām nav vajadzīgs. ir jābūt ļoti stulbam hokejistam, lai to nesaprastu - pirms sākt prasīt maiņu… ne jau par velti ir tagad info, ka citi spēlētāji viņu klubā augstu nevērtē, kā cilvēku.
Varētu padomāt, ka Tu stāvi blakus klubam,dažreiz kluba ģērbtuvē un zini visu to,ko raksti. Beidz kakāt ( rakstīju citu vārdu,bet portāls lūdza nelamāties).

     [+] [-]

, 2024-01-19 00:37, pirms pusgada
Iespējams ka tieši uz Oilers tad tiks aizmainits un pretī saņems Jacku Campbellu. Uz citām komandām būtu nepieciešams retain salary, uz ko Columbusa laikam īsti nav gatava.

     [+] [-]

, 2024-01-19 12:44, pirms pusgada
Maiņa šosezon nebūs, Elvis nenoraustījās un uz šantāžu atbildēja ar šantāžu un beigās dabūs, ko gribēja - 1. numura speles laiku.

Ilgtermiņā nekādas laimes viņam Kolumbusā nebūs un jācenšas nākamās sezonas vidū ar labāku statistiku un jau īsāku atlikušo līguma termiņu tikt kādā labākā sistēmā ar 50% cap retention vai ko līdzīgu.

     [+] [-]

, 2024-01-19 21:10, pirms pusgada
MachimoI rakstīja: Maiņa šosezon nebūs, Elvis nenoraustījās un uz šantāžu atbildēja ar šantāžu un beigās dabūs, ko gribēja - 1. numura speles laiku.

Ilgtermiņā nekādas laimes viņam Kolumbusā nebūs un jācenšas nākamās sezonas vidū ar labāku statistiku un jau īsāku atlikušo līguma termiņu tikt kādā labākā sistēmā ar 50% cap retention vai ko līdzīgu.
Nu nav jau laikam arī to gribētāju patreiz
Bet Elvis pareizi izlika kārtis, pateica, ka mīl Kolumbusu utt, bet grib būt tikai Nr 1, tā ka tagad lai paši izlemj