Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam pusnakts spēle, Bļugeru gaida līderu cīņa, Merzļikinu – pastarīšu duelis

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensonam pusnakts spēle, Bļugeru gaida līderu cīņa, Merzļikinu – pastarīšu duelis
Zemgus Girgensons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt laukumā dosies trīs latviešu pārstāvētās komandas. Brīdī, kad sitīs pusnakts, Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" viesosies pie Minesotas "Wild", bet Teodora Bļugera un Elvja Merzļikina spēles vēlāk.

• Jānotiek brīnumam, lai Bufalo "Sabres" 13. sezonu pēc kārtas nepaliktu aiz izslēgšanas spēļu sliekšņa – jāapdzen sešas komandas un jāsadeldē desmit punktu deficīts.

• Pirms dueļa pret Minesotas "Wild" labā ziņa ir tā, ka "Sabres" sekmīgāk klājies tieši izbraukuma spēlēs.

Zemgus Girgensons karjerā pret Minesotu cīkstējies 17 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un divām piespēlēm. Jāpiezīmē, ka trīs no četriem punktiem viņš savāca līdz 2014. gada novembrim.

• Pulksten 5:00 Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks" savā laukumā uzņems Vinipegas "Jets". Duelis starp Rietumu konferences pirmo un ceturto vietu.

• Komandām šosezon jāspēkojas trīs reizes, un šis būs pirmais duelis. Bļugers karjerā pret "Jets" spēlējis sešas reizes un ticis pie viena punkta.

• Vinipega uz brīdi pat kandidēja uz pirmo vietu līgā, taču zaudējumu sērija izjaukusi cerīgos plānus. Tagad jācīnās, lai tiktu pie sava laukuma priekšrocībām Stenlija kausa pirmajā kārtā.

• Pulksten 5:30 Elvis Merzļikins un Kolumbusas "Blue Jackets" viesosies pie Sanhosē "Sharks". Austrumu konferences vājākā komanda ciemosies pie Rietumu otrās švakākās komandas.

• Merzļikins NHL karjerā "Sharks" pārspējis tikai vienu reizi. Visās četrās spēlēs pret Sanhosē viņš ielaidis vismaz trīs ripas.

NHL regulārā sezona, 17. un 18. februāris

LaiksSpēleLaiksSpēle
19:30Bruins – Kings22:00Stars – Oilers
22:00Blackhawks – Senators23:00Flames – Red Wings
0:00Lightning – Panthers0:00Blues – Predators
0:00Wild – Sabres2:00Maple Leafs – Ducks
2:00Canadiens – Capitals3:00Devils – Flyers
5:00Canucks – Jets5:30Golden Knights – Hurricanes
5:30Sharks – Blue Jackets