Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Golden Knights" uzbrukuma zvaigzne Aikels pēc operācijas nespēlēs ilgāku laiku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Golden Knights" uzbrukuma zvaigzne Aikels pēc operācijas nespēlēs ilgāku laiku
Džeks Aikels. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Lasvegasas "Golden Knights" paziņojusi, ka centra uzbrucējs Džeks Aikels guvis ķermeņa apakšdaļas savainojumu, kā rezultātā bijusi nepieciešama operācija. Aikels nespēlēs vismaz vairākas nedēļas.

Džeks Aikels savainojumā iedzīvojās ceturtdien, kad Lasvegasas "Golden Knights" pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Bostonas "Bruins". Turpinājumā 27 gadus vecais uzbrucējs izlaida vairākas spēles, līdz nāca vēsts par operāciju un viņa izkrišanu no ierindas uz vēl vairākām nedēļām.

Ar 19 vārtiem Aikels ir "Golden Knights" labākais snaiperis. Viņš izcēlās arī minētajā mačā pret "Bruins". Savukārt ar 42 spēlēs sakrātajiem 44 punktiem viņš dala pirmo vietu komandā ar kapteini Marku Stounu.

Pērn Aikels bija rezultatīvākais komandā gan regulārajā sezonā, gan ceļā pretī Stenlija kausam. Regulārās sezonas 67 spēlēs viņš iekrāja 66 punktus, bet 22 playoff cīņās centra uzbrucēja kontā 26 punkti.

Aikels nule tika izvēlēts kā Lasvegasas pārstāvis NHL Zvaigžņu spēlē, tomēr savainojuma dēļ viņš nevarēs doties uz Toronto.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vegas-jack...

     [+] [-]

, 2024-01-17 18:40, pirms pusgada
Lasvegasa pilno lozi izvilka, kad 2021.g. atšķirībā no Bufalo naudas maisiem, bija ar mieru riskēt un palīdzēja čalim nopietnā veselības problēmā. Lasvegasa atgrieza spēlētāju uz zvaigznes ceļa un pati tika pie turzas. Kamēr Bufalo turpina profesionālo līgu anti-rekordu...

rezultatīvākais komandā ... 67 spēlēs viņš iekrāja 66 punktus
diez gan bieži NHL kausu paceļ Komanda, nevis zvaigznītes, kuru kreklus labi pērk fani