Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam zaudējums "bullīšos"

Andrejs Siliņš

Skrastiņam zaudējums "bullīšos"
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Aizvadītajā naktī pie zaudējuma Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē tika latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas "Panthers", kas savā laukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Filadelfijas "Flyers" hokejistiem.

Ja pirmajā trešdaļā viesiem izdevās gūt divus vārtus, tad otrajā trešdaļā tieši to pašu paveica mājinieki. Savukārt trešajā trešdaļā neviens no kopumā 12 izdarītajiem metieniem (pa abām komandām kopā) nešķērsoja vārtu līniju, un rezultāts nemainījās, kas nozīmēja, ka sekos papildlaiks. Lai arī "Flyers" to aizvadīja krietni aktīvāk, arī tajā vārti netika gūti, un sekoja pēcspēles metienu sērija. Saimons Ganjē bija vienīgais, kuram izdevās gūt vārtus, atnesot uzvaru viesiem - 3:2.

Kārlim Skrastiņam šoreiz uz ledus 18 minūtes un 36 sekundes, un to laikā latviešu hokejists vienu reizi meta pa vārtiem, kā arī izpelnījās neitrālu lietderības koeficientu.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Blue Jackets - Devils1:2
Penguins - Ducks3:1
Thrashers - Maple Leafs4:3
Panthers - Flyers2:3
Blackhawks - Rangers2:3
Avalanche - Oilers2:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2009-01-17 08:04, pirms 15 gadiem
theahl.com?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja