Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ļoti Nikns Jenots

Foto: Krievijas hokejisti NHL

Pēc daudz hokeja ekspertu un arī kritiķu analīzēm, Krievija tiek dēvēta par pasaules otru spēcīgāko hokeja nāciju. Manuprāt tam visam var arī piekrist, jo arī KHL tiek dēvēta par otru spēcīgāko hokeja līgu pasaulē.
Arī Latvijai ir cieši saistīta ar Krievijas hokeju, tāpēc atbalstīsim savējos. Sports ir sports!Nacionālajā hokeja līgā spēlē 32 hokejisti.
Tātad lūk arī neliels ieskats Foto!


, 2016-10-17 09:44, pirms 8 gadiem
Ej tak tu... pakot čemodānu un uz staciju!
, 2016-10-17 10:28, pirms 8 gadiem
Kaut kāds propagandists
, 2016-10-17 10:43, pirms 8 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Bostonas "Bruins" uzvaras vārtu guvuma. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix
5

"Bruins" ceturto reizi 12 gados sērijas septītajā kaujā satriec Toronto sirdis

Stenlija kausa izcīņā kārtējo sāpīgo izstāšanos piedzīvojusi Toronto "Maple Leafs", kura ceturto reizi kopš 2013. gada pirmās kārtas sērijas septītajā kaujā izbraukumā piekāpās Bostonas "Bruins" vienībai. Šoreiz Bostona līksmoja pagarinājumā – 2:1.
Lasvegasas "Golden Knights" hokejisti un līdzjutēji. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix
1

Lasvegasa pēdējā trešdaļā nospiež zvaigznes un turpina sargāt kausu

Stenlija kausa turnīrā septītā kauja būs nepieciešama arī pašreizējās čempiones Lasvegasas "Golden Knights" un Rietumu konferences pirmā numura Dalasas "Stars" sērijā, vegasiešiem šorīt notikušajā sestajā cīņā uzvarot ar 2:0.
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
63

Šilovs nostāv sausā un raksta vēsturi, "Canucks" iekļūst Stenlija kausa nākamajā kārtā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu pārvarējusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā sērijas sestajā spēlē ar 1:0 pārspēja Nešvilas "Predators", iekļūstot Stenlija kausa nākamajā kārtā, kurā tai būs jāspēkojas ar Edmontonas "Oilers". Šilovs atvairīja visus 28 pretinieku metienus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.