Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uzvaru Karolīnā- Žirū 2+1; Kulda palīdz sarūgtināt Tampu.

"Flyers" uzvaru Karolīnā- Žirū 2+1; Kulda palīdz sarūgtināt Tampu.
Vinipega svin savu pirmo vārtu guvumu
Foto: Jonathan Kozub/NHLI via Getty Images

Šonakt NHL laukumos tika aizvadītas 3 spēles, visas starp Austrumu konferences komandām. Monreāla trešajā periodā pamanījās izlaist divu vārtu pārsvaru un pēcspēles metienos piekāpās Bufalo ar 2:3.
Lielāko interesi mums raisīja Vinipegas - Tampabejas spēle, kurā tika gaidīta mūsu Artūra Kuldas piedalīšanās 2011./12. gada sezonas pirmajā spēlē, kas arī notika.

Tampabeja - Vinipega

Tampabeja, kura ir uzvarējusi tikai 3 no 10 izbraukuma spēlēm arī Vinipegā iesāka slikti. Vārtus 5. minūtē guva Evanders Keins (Baflins,Burmistrovs). 13. minūtē savu mājas sienu atbalstīti, Vinipega guva otros vārtus, no zilās līnija precīzs bija Dastins Baflins , kuram otrais punkts spēlē, tāpat kā Evanderam Keinam. Pēc šiem vārtiem neapmierināts bija Rolosons, kurš uzskatīja, ka pret viņu metiena brīdī ir izdarīts pārkāpums, taču viņš bija ārpus vārtsarga laukuma un vārti skaitijās. Pēc pirmā perioda Vinipega izskatījās labāk kā viņu šīs spēles pretinieki. Ja nebūtu divu noraidījumu, tad jāsaka, ka ''Lightning'' komandai bija mazāk iespēju gūt vārtus, pie tam ''Jets'' ir visas līgas pirmajā vietā ar 81 noridījumu līdz šai spēlei.

Otrajā periodā ļoti liels pārsvars piederēja Tampai, tas dēļ 3 noraidījumiem, turklāt Bogosians jau otrajā minūtē dabūja 2+2 noraidījumu. Tomēr ''Jets'' prasmīgā aizsardzība bija pārāka un mazākumi tika veiksmīgi neitralizēti. Astotajā minūtē rezultāts pat kļuva 3:0, vairākumu realizēja Kuldas partneris, Marks Flūds. Tomēr jau pēc 3 minūtēm Martins Senluī guva pirmos vārtus viesu labā. Tomēr pēc minūtes un 27 sekundēm atkal tika panākts trīs vārtu pārsvars, Endrjū Lāds guva savus piektos vārtus šosezon. Šajā brīdī Rolosona vietu vārtos ieņēma Geirons.  Trešajā periodā komandas izdarīja vairāk fizisku spiedienu viena uz otru nekā meta pa vārtiem. Trešdaļa vidusposmā komandas ar 22 sekunžu starplaiku apmainījās ar vārtu guvumiem. Pa priekšu desmitās minūtes pašā sākumā graujošu 5:1 panāca Tims Steipltons.  Bet "Lightning" nepalika bešā, 11. vārtus sezonā guva Stīvens Stemkoss, tādējādi atkal "Jets" bija 3 vārtu pārsvars. Līdz ar to bija skaidrs spēles rezultāts - 5:2. Tampai šī bija jau 8. zaudējums no 11 spēlēm izbraukumā šajā sezonā, bet "Jets" revanšējās par 29. oktobrī piedzīvoto zaudējumu. Un vara pieminēt arī to, ka no Atlantas pārmantotā 12 spēļu zaudējumu sērija un 1 neveiksme šogad bija sakrājusies līdz 13 neveiksmēm pēc kārtas pret šo komandu, taču šonakt tas beidzās. Lielisks "Jets" vārtos bija Odrejs Pavelecs, kurš atvairīja 30 no 32 metieniem un uzrādīja 93.8% atvairīto ripu statistikas ailītē.

 

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 13:15 spēlējot tikai vienādos sastāvos, viņš izdarīja 2 metienus un veica vienu spēka paņēmienu, šajā spēlē viņam neitrāls lietderības koeficients. Jāsaka, ka Artūrs laukumā bija diezgan pamanāms un aktīvs, savu darbu paveica labi, kas liek cerēt arī par turpinājumu. Vinipegai nākamā spēle būs naktī uz piektdienu pret Vašingtonu.

 

 

Filadelfija - Karolīna

Jau pirmā perioda pirmās minūtes 19. sekundē "Flyers" satvēra vadības grožus, 10. vārtus sezonā guva Clods Žirū (Jāgrs, Prongers). Kad bija aizritējušas gandrīz 9 minūtes viesi, Filadelfija, dubultoja vadību. Pēc poziconiālas kļūdas, Karolīnas vārtsargu, Kemu Vardu, pārspēja Maksīms Talbots, viņam asistēja Jākubs Vorāčeks, kuram tas bija jau sestais punkts pēdējās četrās spēlēs.Tomēr periodu ļoti veiksmīgi noslēdza "Hurricanes", pēc Van Rīmsdaika kļūdas uz uzbrukuma zonas zilās līnijas pretuzbrukumu izveidoja Stāls un Dvaijers, pēdējais arī pārspēja Bobrovski, pietam šie vārti tika gūti, kad bija atlikusi tikai 1 sekunde, ko spēlēt un epizode notika , kad "Flyers" bija vairākumā.                                                                                            

Otrā trešdaļa arī sākās ar Kloda Žirū vārtu guvumu, pie 11 piespēles sezonā tika Jaromirs Jāgrs. Turklāt Žirū ar šo vārtu guvumu, kas bija 11 sezonā, panāca līgas labākos.  Perioda vidusdaļā komandas apmainījās ar noraidījumiem par pārāk daudz spēlētāju atrašanos uz ledus. Filadelfija bija komanda, kas guva vārtus vairākumā. Pēc Kloda Žirū metiena ripa pēc rikošeta no Veina Simondsa atleca vārtos. Kems Vords  pēc šīs epizodes tika nomainīte pret bijušo lidotāju , Braianu Bušē. Kad bija aizritējušas jau gandrīz 13 minūtes otrajā periodā, pēc Skinera un Jokinena lieliskās saspēles vārtus guva Tuomu Rūtu, samazinot starpību līdz diviem vārtiem, 4:2. Trešajā periodā Filadelfijas apgriezieni bija mazāki, tāpēc to izmantoja Karolīna, kura metās atspēlēties. Kad bija aizritējušas 4 min. 36 sek., Filadelfija atkal savārīja ziepes vairākumā. Atkal pret Bobrovski izrāvās Patriks Dvaijers, kuru šajā situācijā ķeksēja ar nūju, tika piešķirts soda metiens. Šādā situācijā jaunais spēlētājs nonāca pirmo reizi savā NHL karjerā, viņš realizēja šo izgājienu, kas bija pirmais bullītis un pirmā divu vārtu spēle karjerā, pietam abi tika gūti mazākumā. Tādējādi rezultāts tika samazināts līdz minimumam, turklāt jau neilgi pēc tam Karolīnai pašai radās iespēja spēlēt vairākumā. Līdz ar to "Hurricanes" bija pacēlušies spārnos un metās izlīdzināt rezultātu, bet vairākumā tas neizdevās, tāpāt arī vienādos sastāvos. 16. minūtē atkal divu vārtu pārsvaru atguva Filadelfija, kuras labā jau otro spēli pēc kārtas, guva Mets Rīds, viņam asistēja Vorāčeks, kuram tas bija jau 7 punkts pēdējos 4 mačos. Nedaudz vairāk kā minūti pirms mača beigām labvēlīgu augsni vismaz samazināt rezultāta starpību, deva Liljas noraidījums par  pretinieka klupināšanu. Tomēr Filadelfija guva uzvaru ar 5:3. Šis bija otrais panākums, atrodoties izbraukumā, otro dienu pēc kārtas. Naktī uz piektdienu iņi savālaukumā uzņems Fīniksu, Brizgailova iepriekšējo komandu, gaidām interesantu cīņu.

 

Bufalo - Monreāla

Citā austrumu duelī Monreāla, kura otrajā periodā guva divus vārtus noslēdzošajā trešdaļā pazaudēja vadību un bija neieciešams papildlaiks. Pirmos vārtus Monreālai vairākumā guva Ēriks Kols, pēc  Subēna un Pačioretī piespēlēm, bet otros - Makss Pačioretī, kuram šoreiz asistēja Kols, kā arī Dejardins. Par Bufalo glābēju kļuva Dereks Rojs, kurš papriekšu, trešā perioda 53. sekundē, asistēja Pominvilam, bet  vēlāk pats guva vārtus. Papildlaiks nenesa nekādu skaidrību par to, kurš uzvarēs, tas nozīmēja, ka bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija. To uzvarēt izdevās Bufalo, uzvaras vārti Bredam Boisam.

 

SpēleRezultātsPa periodiemSpēles 3 zvaigznes
Flyers - Carolina5:32:1, 2:1, 1:1

1. K.Žirū (2+1; +1)

2. P.Dvaijers (2+0; +1)

3. K.Prongers (0+3; +1)

Sabres - Canadiens3:2 SO0:0, 0:2, 2:0, 0:0, 1:0

1. B.Boiss (0+0)

2. M.Pačioretī (1+1)

3. Ē.Kols (1+1; -1)

Lightning - Jets2:50:2, 1:2, 1:1

1. D.Baflins (1+1; +1)

2. S.Stemkoss (1+1; +1)

3. E.Keins (1+1; +2)

 

Izmantotie resursi: NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2011-11-15 06:17, pirms 13 gadiem
AND the Oscar goes to... - i.imgur.com

13 zaudes pēc kārtas pret Tampu.. un tieši, kad Artūrs pievienojas- komanda uzvar. Sakritība?... Protams! Bet tāpat patīkami.

Pēc šodien redzētā KOMANDAS snieguma, noteikti turpināšu sekot 'Jets' gaitām.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-15 06:27, pirms 13 gadiem
Kulda (no mugurpuses) arī ir noknipsēts ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-15 22:26, pirms 13 gadiem
Kuldai jaunas Slidas-KA LUNDMARKAM
Raimio Lleijo rakstīja: Kulda (no mugurpuses) arī ir noknipsēts