Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Somu vārtsargs Koskinens pēc četriem gadiem Edmontonā atgriežas Eiropā

Agris Suveizda

Somu vārtsargs Koskinens pēc četriem gadiem Edmontonā atgriežas Eiropā
Miko Koskinens. Foto: AP/Scanpix

Šveices hokeja klubs "Lugano" pavēstījis par līguma parakstīšanu uz divām sezonām ar somu vārtsargu Miko Koskinenu, kuram drīzumā apritēs 34 gadu.

Iepriekšējās četras sezonas Koskinens pavadīja Edmontonas "Oilers", ar kuru nu beidzies trīs gadu līgums par 13,5 miljoniem ASV dolāru. Regulārajā sezonā viņš aizvadīja 45 spēles, atvairot 90,3% metienu un ielaižot vidēji 3,10 ripas, taču Stenlija kausā pirmais numurs bija kanādietis Maiks Smits – Koskinens konferences finālistes rindās piedalījās tikai trijos no sešpadsmit mačiem.

2009. gadā Koskinenu ar 31. numuru draftēja Ņujorkas "Islanders", kuras rindās soms gan aizvadīja tikai četras spēles, atgriezās dzimtenē un pēcāk aizvadīja labas sezonas Kontinentālajā hokeja līgā, kur pirms atgriešanās NHL pārstāvēja Novosibirskas "Sibir" un Sanktpēterburgas SKA. Koskinens ir piedalījies 2014. un 2016. gada pasaules čempionātos un 2018. gada olimpiskajās spēlēs. "Lugano" aizvadītajā regulārajā sezonā Šveicē ieņēma devīto vietu un pārspēlēs sasniedza ceturtdaļfinālu.

Tikmēr Stenlija kausa pirmajā kārtā izkritusī Nešvilas "Predators" pavēstījusi par līguma parakstīšanu ar 25 gadus veco kanādiešu aizsargu Žeremī Lozonu, kurš pirms sezonas no Bostonas "Bruins" pievienojās debitantei Sietlas "Kraken", bet martā pret drafta otrās kārtas izvēli tika aizmainīts uz Nešvilu. Iepriekšējos divos gados saņēmis kopumā 1,7 miljonus, nākamajos četros Lozons tiks pie astoņiem miljoniem dolāru.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.hclugano.ch/2022/06/13/...
https://www.nhl.com/predators/news/...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-14 14:04, pirms 2 gadiem
Varēja uz SKA vai Avangard tu vajag labu vārtusargu

     [+] [-]

, 2022-06-14 16:27, pirms 2 gadiem
vēl viens Coffija klonētājs trollis - uz miskasti!