Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tarasovs ielaiž sešas ripas ''Blue Jackets'' neveiksmē, zaudē arī Florida

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tarasovs ielaiž sešas ripas ''Blue Jackets'' neveiksmē, zaudē arī Florida
Daniils Tarasovs darbībā. Foto: Brandon Wade/AP/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā neveiksmi ar 4:7 pret Sietlas ''Kraken'' piedzīvoja Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', latvietim paredzami paliekot rezervē, bet Daņiilam Tarasovam ielaižot sešas ripas. Deviņu uzvaru sērija pārtrūka Floridas ''Panthers'', kas ar 1:4 piekāpās Ņūdžersijas ''Devils''.

• Kārtējo zaudējumu naktī uz svētdienu piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’, kas ar 4:7 piekāpās Sietlas ‘’Kraken’’. Kā plānots, Merzļikins palika rezervē, bet Daņiils Tarasovs aizvadīja neveiksmīgu spēli, atvairot 29 no pretinieku izdarītajiem 35 metieniem.

• ‘’Blue Jackets’’ piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas un joprojām ir viena no vājākajām komandām ligā. ‘’Kraken’’ ar uzvaru turpināja panākumu sēriju, kas ir aizstiepusies līdz deviņām uzvarām.

• Pēc otrā perioda ‘’Kraken’’ bija vienas ripas pārsvars (4:3), kas trešajā periodā trīs minūšu laikā tika palielināts līdz 6:3. Septītos vārtus pretinieki guva, kad Tarasovs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

• Uzvarētāju labā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džareds Makanns.

• Zaudēja arī Floridas ‘’Panthers’’, kas ar 1:4 piekāpās Ņūdžersijas ‘’Devils’’. Līdz ar neveiksmi Floridai pārtrūka iespaidīgā deviņu uzvaru sērija, kamēr ‘’Devils’’ izcīnīja pirmo panākumu tris spēļu laikā.

• ‘’Panthers’’ vienīgos vārtus iemeta Sems Reinhārts, kurš līdz ar to vārtus guvis jau sešās spēlēs pēc kārtas. Šie kļuva par viņa 31. gūtajiem vārtiem sezonā.

• Ņūdžersijas rindās lielisku spēli vārtos aizvadīja Niko Dovss, kurš atvairīja 36 no ‘’Panthers’’ izdarītajiem 37 metieniem.

• Florida, kas jau ilgāku laiku spēlē bez uz AHL aizsūtītā Uvja Balinska, Austrumu konferencē ieņem augsto otro vietu.

• Uzvaru sērija pārtrūka arī Vinipegas ‘’Jets’’, kas līdz šai naktij bija guvusi panākumus astoņos mačos pēc kārtas. To apstādināja Filadelfijas ‘’Flyers’’, gūstot panākumu ar 2:0.

• ‘’Jets’’ piedzīvoja pirmo zaudējumu pamatlaikā kopš 2023. gada 12. decembra. Liela nozīme bija ‘’Flyers’’ vārtsargam Semjuelam Eršonam, kurš atvairīja visus 35 pretinieku izdarītos metienus.

• Tikmēr sausuma periodu pārtrauca Sems Atkinsons, kurš ‘’Flyers’’ labā iemeta abus vārtus. Sezonā viņam 20 sakrāti rezultativitātes punkti (10+10).

NHL spēles 13. un 14. janvārī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres - Canucks0:1Senators - Sharks5:4
Panthers - Devils1:4Blue Jackets - Kraken4:7
Hurricanes - Penguins3:2 PRed Wings - Kings5:3
Canadiens - Oilers1:2 PLightning - Ducks5:1
Maple Leafs - Avalanche3:5Jets - Flyers0:2
Blackhawks - Stars1:3Wild - Coyotes0:6
Predators - Islanders3:1Blues - Bruins3:4 P
Golden Knights - Flames1:3

     [+] [-]

, 2024-01-14 12:02, pirms pusgada
Тарасов тоже обосрался...

     [+] [-]

, 2024-01-14 12:12, pirms pusgada
Novēlu Elvim ātrāk tikt prom no turienes..

     [+] [-]

, 2024-01-14 12:45, pirms pusgada
Atkārtošos, ko jau citēju pie Sabres un Canucks spēles raksta, jo domāju, ka šo spēli sportacentrs ignorēs. Elvis varēs doties prom uz citu komandu ar paceltu galvu, jo vietu Kolumbusas vārtos nezaudēja sava snieguma dēļ, bet kaut kādu ielikteņu dēļ. Ceru, ka treneris ar Kekelainenu ir apmierināti par izveidojušos situāciju, jo Tarasova personā ir atrasts nākotnes vārtsargs, kurš spēli uz spēles priecē viņus ar savu sniegumu. Interesanti, kāds ir Bakstroma viedoklis par vārtsargu situāciju? Viņš tā kā viņus trenē un sniedz rekomendācijas galvenajam trenerim. Viņš arī atbalsta Elvja pāraudzināšanu un aizmainīšanu?

     [+] [-]

, 2024-01-14 12:58, pirms pusgada
nekaada sensaacija ,tur visi vaartsargi ielaiz nereti 6-7 golinus,arii elviss! mukt ,nemukt bet vai vinu dotaa briidii kaads gribees,tas ir jautaajums.,un newiens tew nekur garantijas nedos ka taa ne no kaa buusi 1. vaartsargs ,taas ir tik elvja stulbaas iedomas! nu iedeva tarasovam pameeginaat,nekas neizmainiijaas,nu siee stukos ko dariit taalaak,nu sezona kaarteejo reizi norakta,taisiis jaunu komandu komplektaaciju atkal ,un visticamaak ,naakosgad tas pats gaidaams!

     [+] [-]

, 2024-01-14 13:07, pirms pusgada
ZviedruRolle rakstīja: nekaada sensaacija ,tur visi vaartsargi ielaiz nereti 6-7 golinus,arii elviss! mukt ,nemukt bet vai vinu dotaa briidii kaads gribees,tas ir jautaajums.,un newiens tew nekur garantijas nedos ka taa ne no kaa buusi 1. vaartsargs ,taas ir tik elvja stulbaas iedomas! nu iedeva tarasovam pameeginaat,nekas neizmainiijaas,nu siee stukos ko dariit taalaak,nu sezona kaarteejo reizi norakta,taisiis jaunu komandu komplektaaciju atkal ,un visticamaak ,naakosgad tas pats gaidaams!
Elviss jau kopš 1977. ir miris...