Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vasarā operāciju pārcietušais "Avalanche" vārtsargs Francuzs šosezon nespēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasarā operāciju pārcietušais "Avalanche" vārtsargs Francuzs šosezon nespēlēs
Pavels Francuzs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorado "Avalanche" paziņojis, ka čehu vārtsargs Pavels Francuzs, kuram vasarā tika veikta cirkšņa operācija, savainojuma dēļ būs spiests izlaist visu sezonu.

2022. gadā Pavels Francuzs kā otrais numurs palīdzēja Kolorado "Avalanche" pēc 21 gada pārtraukuma izcīnīt Stenlija kausu. Arī pagājušajā sezonā čehs bija otrais vārtsargs, piedaloties 16 spēlēs, kurās atvairīja 91,5% metienu, vienu reizi pameta laukumu nepārspēts un izcīnīja astoņas uzvaras.

33 gadus vecajam Francuzam vasarā tika veikta cirkšņa operācija, un tagad "Avalanche" paziņojusi, ka ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ vārtsargs šosezon nespēlēs. Jāpiezīmē, ka gūžas operācijas dēļ Francuzs izlaida visu 2020./21. gada sezonu.

Kolorado sezonu sākusi ar 8-5-0 bilanci, ieņemot otro vietu Centrālajā divīzijā. Piecus punktus priekšā ir Dalasas "Stars", kas iekrājusi trīs uzvaru sēriju, kamēr "Avalanche" ir divi zaudējumi pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/avalanche-...