Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Klutjē mērķē uz NHL

Juris Miņins
Juris Miņins

Klutjē mērķē uz NHL
Dens Klutjē
Foto: Getty Images

Kanādiešu vārtsargs Dens Klutjē, kurš savu līdz šim pēdējo sezonu Nacionālajā Hokeja Līgā (NHL) pavadīja Losandželosas "Kings" sastāvā, ir uzaicināts uz Detroitas "Red Wings" komandas pirmssezonas treniņnometni, tādējādi papildinot bijušo līgas spēlētāju rindas, kuri pēc pārtraukuma mēģinās atgriezties NHL.

Dens Klutjē, kurš savas labākās spēles aizvadīja Vankūveras "Canucks" rindās, bet no līdz šim pēdējās NHL darbavietas, Losandželosas "Kings", tika atlaists, pašlaik ir uzaicināts uz pēdējo divu gadu Stenlija kausu finālistu, Detroitas "Red Wings", pirmssezonas treniņnometni, kurā viņš sacentīsies par otrā vārtsarga vietu, jo komanda pašlaik meklē aizstājēju komandas pirmajam numuram Krisam Osgūdam.

Kad Ziemeļamerikas hokeja eksperti pavaicāja detroitiešu komandas ģenerālmenedžerim Kenam Holandam kāpēc viņš pieņēma šādu lēmumu (uzaicināt Klutjē), viņš ironiski atbildēja: "Es patiešām nezinu!", taču uzreiz piebilda: "galvenais šajā momentā ir viņa parādītā spēle, nevis tas kā viņš spēlēja agrāk! Mums ir laba pieredze ar šādiem spēlētājiem (brīvajiem aģentiem ar izmēģinājuma līgumiem), tādā pat veidā mēs savā sastāvā ieguvām Denu Klīriju."

Jāpiebilst, ka Klutjē nav vienīgais no bijušajiem līgas spēlētājiem, kas mēģina atgriezties NHL apritē. Jau ziņojām, ka tādi paši plāni ir Teo Flerī, bet pašlaik, kā ir publicēti komandu treniņnometnes sastāvi, ir zināms, ka atgriezties NHL vēlas gan bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Ronalds Petrovickis (Vankūveras "Canucks"), Džeisons Elisons (Toronto "Maple Leafs"), Deivs Skačards (Vankūveras "Canucks"), Martins Škuola (Floridas "Panthers") un citi.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

     [+] [-]

, 2009-09-13 13:38, pirms 15 gadiem
Lai veicas !

  +5 [+] [-]

, 2009-09-13 13:45, pirms 15 gadiem
Ironiski ka Klutjē karjeras lejupslīdi uzsāka Lidstrēms un Red Wings.

youtube.com: YouTube - Nik Lidstrom Destroys Dan Cloutier's...

Pēc šādas kļūdas Playoffos viņš nekad vairs neatguva pārliecību. Šo var salīdzināt ar Tomija Salo kļūdu pret belariem.

     [+] [-]

, 2009-09-13 13:52, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: Ironiski ka Klutjē karjeras lejupslīdi uzsāka Lidstrēms un Red Wings.

youtube.com: YouTube - Nik Lidstrom Destroys Dan Cloutier's...

Pēc šādas kļūdas Playoffos viņš nekad vairs neatguva pārliecību. Šo var salīdzināt ar Tomija Salo kļūdu pret belariem.
Lai dabūtu iesauku "Beachball" ir "jācenšas" labi (pat Amerikā), t.i., nu riktīgi lažojās viņš, kad bija L.A., epizodēm vēl puslīdz kkas bija no vecās spēles, taču stipri epizodiski + šams vairāk bija traumēts nekā spēlēja + ķiveru mainīšanas lieta.

Vārtsargs neslikts principā, taču ar riktīgiem "tarakāniem galvā".

     [+] [-]

, 2009-09-13 14:08, pirms 15 gadiem
A kurā tīmā cenšas atgriezties Kudžo?

  +1 [+] [-]

, 2009-09-13 14:25, pirms 15 gadiem
šeit vēl daži interesanti tālie goli, tai skaitā Ozoliņš Broderam iemeta

youtube.com: YouTube - NHL Goalies- Long Range Fluke Goals!!!

     [+] [-]

, 2009-09-13 15:16, pirms 15 gadiem
Priekš trešā vārtsarga būtu ok, varbūt īizkonkurētu Hovardu un būtu otrais.

     [+] [-]

, 2009-09-13 16:36, pirms 15 gadiem
Kriss Osguds ir nemirstīgs ?

     [+] [-]

, 2009-09-13 17:46, pirms 15 gadiem
T/H rakstīja: Kriss Osguds ir nemirstīgs ?
Nebūs jau arī vecākais no kaučuka ķērājiem iekš NHL, šajā sezonā ........ šim 36 gadiņi, bet nu ir jau vēl vienaudzis Habibuļins, Brodērs 37, Rolosons 39 .......

     [+] [-]

, 2009-09-13 21:03, pirms 15 gadiem
Njā.... savā laikā (Vankūverā) Klutjē bija stabils Nr.1 vārtsargs.... vēl no kombekiem varētu izcelt Džeisonu Elisonu! Bija tiešām labs un rezultatīvs centrs! Bet traumas čali "damocija"...