Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" trešā uzvara pēc kārtas, sērijā neizšķirts

"Flyers" trešā uzvara pēc kārtas, sērijā neizšķirts
Svinības pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem
Foto: Getty Images

Lieliski turpina spēlēt Filadelfijas "Flyers" panākot neizšķirtu sērijā ar Bostonas "Bruins" - katrai komandai ir 3 uzvaras pēc šīsnakts Filadelfijas panākuma 2:1.

Spēle sākās ar abpusējiem uzbrukumiem, tiesa bīstamāki tie bija Flyers izpildījumā, bet vārtos nevainojami darbojās Bostonas vārtusargs Tukka Rasks, līdz spēles septītajā minūtē Maiks Ričardss raidīja netveramu metienu Bostonas vārtos - Rasks jau bija noguldināts pēc vairākiem atkārtotiem metieniem ''Flyers" spēlētāju izpildījumā un Ričardsam atlika vairs tikai nekļūdīgi trāpīt tukšajā vārtu daļā.

Arī spēles turpinājumā agresīvāk turpināja uzbrukt mājinieki, iegūstot skaitlisko vairākumu, tiesa labākā iespēja šajās divās minūtēs bija Bostonas uzbrucējam Trentam Vitfīldam, kuram pēc neprecīzas "Flyers" saspēles izdevās izrāviens viens pret viens ar vārtusargu Maiklu Leitonu, kurš metienu atvairīja. Jāpiebilst, ka Leitonam šī bija pirmā pilnā spēle kopš marta vidus.

Trešdaļas pēdējās minūtes pārsvars jau bija Bostonas hokejistiem, kuriem gan neizdevās materializēt šo pārākumu. Metienu attiecība pēc pirmā perioda 9 pret 8 par labu "Bruins".

Arī otrais periods aizritēja ar abpusēji bīstamiem abu komandu uzbrukumiem, mājinieki pat ieguva divu vīru skaitlisko vairākumu, kas ilga 12 sekundes, jo noraidījumu nopelnīja arī Filadelfijas kapteinis Kriss Prongers, bet tas viņiem netraucēja nākamajā uzbrukumā realizēt 4 pret 3 vairākumu, kad Daniels Briērs guva vārtus pārspējot Rasku ar metienu tuvajā augšējā stūrī - 2:0 17. minūtē.

Lai trešo reizi Flyers fani gavilētu vārti nebija jāgūst - pietika parādīt rezultātu starp Pitsburgu un Monreālu uz lielajiem ekrāniem.

Pēc otrā perioda metienu skaits abām komandām bija vienāds - pa 21.

Kā bija paredzams, aktīvāk trešo trešdaļu uzsāka "Bruins" cenšoties sadeldēt starpību līdz minimumam, bet pašaizliedzīgā spēle aizsardzībā, kā arī veiksmīga Leitona spēle vārtos neļāva tam notikt. Tikai spēles izskaņā nomainot vārtusargu pret sesto laukuma spēlētāju Bostonai izdevās vienreiz pārspēt Leitonu, kad Milans Lučičs tika pie no Leitona atlēcošās ripas, bet ar to šoreiz bija par maz - atlikušajā laikā Filadelfijas spēlētāji prasmīgi noturēja "Bruins" gar bortiem, neļaujot izdarīt metienus uz vārtiem.

Metienu attiecība visā spēlē - 31 pret 27 par labu Bostonai. Sērijas septītā spēle notiks naktī uz sestdienu Bostonā.

     [+] [-]

, 2010-05-13 08:16, pirms 14 gadiem
bruins nolikts uz lapstinam!
a kas ar bartuli, vinam trauma vai vnk nelaiz spelet?

     [+] [-]

, 2010-05-13 14:33, pirms 14 gadiem
Vienkarsi nelaiz spelet . Bartulis play-off tapat domaju ka ne ar ko nepalidzetu.

     [+] [-]

, 2010-05-13 20:01, pirms 14 gadiem
Jap Bostona nogūldīs!!!