Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" treneris: "Komandā jebkurš var būt varonis"

"Penguins" treneris: "Komandā jebkurš var būt varonis"
Johena Frencena uzbrukumu aptur "Penguins" aizsargs Robs Skuderi
Foto: AFP

Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Dens Bilsma pēc panāktā neizšķirta Stenlija kausa izcīņas finālsērijā slavēja savas komandas saspēlētību un abus varoņus Taileru Kenediju un Džordanu Stālu. Finālsērijā pret Detroitas "Red Wings" rezultāts ir 3:3.

"Šī spēle nebija mēģinājums nezaudēt. Mums bija jāspēlē sava spēle, tā pati, kuru spēlējām visu aizvadīto sezonu - nesēdējām aizsardzībā un negaidījām pretinieku kļūdas," teica "Penguins" galvenais treneris Dens Bilsma.

Runājot par Džordana Stāla spēli, Bilsma skaidroja, ka spēlētāja slidošanas prasmes un auguma priekšrocības var kopumā saasināt spēli. "Viņš var uzsākt uzbrukumu no aizsardzības zonas, ar savu ātrumu tikt pāri laukuma centram, kā arī būt uzbrukuma smailē pretinieku zonā. Domāju, ka mēs visi redzējām šajā spēlē, ka viņš var doties uzbrukumā no jekburas vietas, kurš viņš atradās. Džordanam ir lieliska slidošanas tehnika, un tai klāt ir arī auguma priekšrocības. Turklāt viņš ir pavisam jauns spēlētājs. Viņš vēl daudz ko mācās, taču šajā spēlē pierādīja, ka veiksmīgi prot nospēlēt abās laukuma pusēs."

"Tas ir playoff veiksmes stāsts - kad komanda sasniegusi tik augstu līmeni, ikviens var būt varonis. Šonakt tas bija Tailers Kenedijs, bet liela daļa no šī panākuma ir arī Džordans," abus spēlētājus slavēja treneris.

"Domāju, ka vērtīgākais, ko treneris mums pateica pēc iepriekšējās spēles, kurā zaudējām, bija tas, ka šī var arī būt pēdējā spēle. Bet mums joprojām vajadzēja divas uzvaras, lai izcīnītu Stenlija kausu," teica "Penguins" aizsargs Robs Skuderi. "Tas mūs nomierināja. Tā vietā, lai domāju, ka esam sakauti, mēs nospriedām: "Labi, vēl divas uzvaras!""

"Septītā spēle būs tikai viens mačs, uzvarētājs mājās dosies ar trofeju. Ikviena komanda centīsies izmantot savas labākās īpašības. Man gan nav milzu pieredzes šādos izšķirošos brīžos, taču mēs apņēmīgi gatavosies, un tā būs mūsu kopēja pieredze," stāstīja Bilsma.

"Mēs viens otram pilnībā uzticamies, un neviena komanda nevar tikt tik tālu, ja ikviens nav gatavs krist par savu komandu," teica "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs. "Domāju, ka esam pierādījuši savu vienotību kā komanda. Tik saspringtās un līdzīgās spēlēs kā šī nav daudz iespēju gūt vārtus, taču tad, kad tās ir, ikviens var paļauties uz partneri, ka tas izmantos izdevību."

Septītā spēle un izšķirošā notiks 12. jūnijā Detroitā.

Izmantotie resursi:
espn.com
mlive.com

  +8 [+] [-]

, 2009-06-10 13:53, pirms 15 gadiem
Turu iikskjus par Penguins!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-10 14:05, pirms 15 gadiem
es par Kalvīša Pingvīniem

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 14:09, pirms 15 gadiem
nevis pa kalvisa bet gan godmana

     [+] [-]

, 2009-06-10 14:10, pirms 15 gadiem
Robs Skuderi vienkārši dievs

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 14:13, pirms 15 gadiem
Vajadzētu kādam atrasties,lai iedotu red wings iekšās,varēja jau Krosbijs parādīt,kāpēc nēsā C burtu uz krekla!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-10 14:21, pirms 15 gadiem
Red Wings ir jaakrit no sava tronja!!! Let's Go Pens!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 14:59, pirms 15 gadiem
Šajā spēlē pingvīni var teikt paldies Flerī,kurš reablitējās pēc neveiksmīgās spēles Detroitā.Uzvaru pingvīni izcīnīja ar milzu mokām.
Lai arī pēdējā spēlē viss kas var notikt,tomēr domāju Detroitai vajadzētu uzvarēt.

     [+] [-]

, 2009-06-10 15:02, pirms 15 gadiem
dīvaini, bet ne vārda par fizisko dominanci šajā spēlē - kā jau nbc komentētāji teica - tas ir vislabākais veids kā apturēt redwings. arī ar anaheimas dukšiem viņiem gāja smagi tieši šī iemesla pēc - pie bortiem viņi nav tik vareni, taču ja ļauj mierīgi slidināties, tad savas iespējas izmantos...

ar smaidu sanāk atcerēties šī gada lat-swe (un zviedri jau detroitā netrūkst ) go pens!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-10 15:17, pirms 15 gadiem
Go Penguins!!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-10 16:17, pirms 15 gadiem
sestdien uzspīdēs visa Penguins komanda!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-10 21:08, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: Spārni aizmēzīs visas pingvīneļu cerības. Par varenu Red Wings!
red vings sucks

     [+] [-]

, 2009-06-11 09:36, pirms 15 gadiem
Tā nu ir sanācis, ka jūtu līdzi austrumu konferences komandām, bet Pittsburgh Penguins man nez kādēļ iekrita acīs tieši dēļ viņu komadas. Man vienmēr ir licies, ka viņi ļoti saliedēti, viens par otru. Kaut vai paskatoties intervijas, vai arī paskatoties, ka visu nievātais Krosbijs ir komandas spēlētājs, kurš dod ļoti daudz piespēles tā vietā lai pats uzmestu ( youtubā varat pameklēt ). Nu un logična - Malkina spēli ir vērts redzēt, vot tas IR LĪMENIS! Mans viedoklis.

LET"S GO PENS!

     [+] [-]

, 2009-06-11 11:01, pirms 15 gadiem
Par spīti Detroitas zaudējumam, spēles spilgtākā epizode - Dacjuks "notina Krosbiju" ar tik ātru fintu un atdeva piespēli Zetterbergam. Diemžēl Henriks neiemeta. Žēl, ka Pāvels ir traumēts, jo pie pilnas veselības, uhh! Dacjuks, tā ir fantastika!!!