Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL uzvaras mājiniekiem

Andrejs Siliņš

NHL uzvaras mājiniekiem
Zaks Periss
Foto: AP

Pagājušajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie uzvarām abās spēlēs tika mājinieces - Ņūdžersijas "Devils" ar 3:0 apspēlēja Ņujorkas "Rangers", savukārt Kalgari "Flames" ar rezultātu 6:2 pieveica Monreālas "Canadiens".

Spēlē Ņūjorkas piepilsētā vietējais "Devils" rezultātu atklāja, otrās trešdaļas devītajai minūtei sākoties, kad Bobijs Holiks iemeta pirmo ripu viesu vārtos. Abas nākamās ripas Zaka Perisa kontā - vispirms pusotru minūti pēc pirmajiem vārtiem vairākumā hokejists panāca 2:0, bet pēdējās trešdaļas beigās pielika punktu uzvarai - 3:0. Iespējams, "Devils" vienības hokejistus iedvesmoja fakts, ka arvien labāk jūtas komandas slavenais vārtsargs Martins Brodērs, kurš turpina atgūties pēc savainojuma gūšanas un spēles dienā izgāja uz ledus treniņa laikā.

Tikmēr otrā nakts spēlē Kalgari vietējā "Flames" labā vārtus guva seši dažādi spēlētāji, palīdzot uzveikt "Canadiens" ar 6:2. Tiesa, spēles sākums mājiniekiem neizdevās tas labākais - pirmās trešdaļas vidū rezultātu atklāja viesi un vēl pēc pirmajām 20 minūtēm "Canadiens" bija vadībā ar 2:1. Tomēr atlikušajā spēles daļā Kalgari hokejisti izdarīja 28 metienus ("Canadiens" 15), un tas nesa atdevi - vēl četri gūti vārti un uzvara.

NHL regulārā sezona

10. februāris

SpēleRezultāts
Devils - Rangers3:0
Flames - Canadiens6:2

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-02-10 11:25, pirms 15 gadiem
"Rangers" nevieksmju sērija turpinās. Ir jāsaņemas, citādi var slikti beigties...

     [+] [-]

, 2009-02-10 11:56, pirms 15 gadiem
Nu Montrealai arī neiet diezko spīdoši 10 spēlēs tikai 2 uzvaras