Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Vasiļevska sausā spēle ieved "Lightning" Stenlija kausa pusfinālā

Vasiļevska sausā spēle ieved "Lightning" Stenlija kausa pusfinālā
Andrejs Vasiļevskis. Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas divas spēles. Tampabejas "Lightning" ar 2:0 apspēlēja Karolīnu, uzvarot sērijā ar 4-1, kamēr Lasvegasas "Golden Knights" ar 3:2 papildlaikā pārspēja "Avalanche", tādu pašu rezultātu iegūstot arī sērijā.

Iepriekšējās sezonas čempione "Lightning" sērijā pret Karolīnu zaudēja tikai vienā spēlē, sērijas trešajā mačā, kad piekāpās papildlaikā. Krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis bija atstājis Karolīnu sausā sērijas pirmajā mačā un sērijas noslēdzošajā mačā paveica to vēlreiz, šonakt atvairot visus 29 pretinieku metienus.

Tampa izvirzījās vadībā otrā perioda sākumā, kad vārtus guva Breidens Points, realizējot vairākumu. Trešā perioda vidū "Lightning" savu pārsvaru dubultoja, pateicoties Rosa Koltona precīzajam metienam pēc tam, kad viņš pats bija pārtvēris ripu viduszonā.

Šī ir trešā reize četru gadu periodā, kad Tampabeja iekļuvusi starp līgas četrām labākajām komandām. NHL pusfinālā Tampa spēlēs pret Bostonas un "Islanders" dueļa uzvarētāju. Jāatgādina, ka pusfinālā jau iepriekš iekļuvusi arī Monreālas "Canadiens".

Soli tuvāk pusfinālam šonakt spēra Lasvegasas "Golden Knights", kas ar 3:2 pieveica "Avalanche". Mača gaitā Kolorādo komanda bija izvirzījusies vadībā ar 2:0 un ar šo vadību sagaidīja arī trešā perioda sākumu, taču tad Lasvegasai trīs minūšu laikā izdevās atspēlēties, kas noveda pie papildlaika. Tajā bija nepieciešamas tikai 50 sekundes, lai Marks Stouns gūtu Lasvegasas uzvaras vārtus.

Sērijas nākamā, iespējams, noslēdzošā spēle norisināsies Lasvegasā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2021-06-09 08:46, pirms 3 gadiem
Prieks par Vagimu un Tampas Apgaismotajiem
, 2021-06-09 11:54, pirms 3 gadiem
Laba spele. ne smaka no c19 plandemijas. 14tk gavile par savu komandu. super.
, 2021-06-09 12:00, pirms 3 gadiem
Konferences finālā Tampa pagrūdīs!
, 2021-06-09 12:02, pirms 3 gadiem
Vasiļevskis nereāli spēlē!No citas planētas.Viennozīmīgi labākais uz doto brīdi pasaulē.
, 2021-06-09 12:06, pirms 3 gadiem
Blondais6 rakstīja: Konferences finālā Tampa pagrūdīs!
šosezon nav konferenču un konferences fināla nebūs.
, 2021-06-09 13:27, pirms 3 gadiem
Vēl divas uzvaras un būs jau labākais krievu vārtsargs ever
, 2021-06-09 18:12, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Vēl divas uzvaras un būs jau labākais krievu vārtsargs ever
Bobarova pienes ūdeni.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".