Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Borgens izvairās no arbitrāžas tiesas un noslēdz 5,4 miljonu līgumu ar "Kraken"

Borgens izvairās no arbitrāžas tiesas un noslēdz 5,4 miljonu līgumu ar "Kraken"
Vils Borgens. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar 26 gadus veco aizsargu Vilu Borgenu, tādējādi izvairoties no arbitrāžas tiesas.

Nespējot vienoties par jaunu līgumu, ierobežoti brīvais aģents Vils Borgens, tāpat kā vēl 21 NHL spēlētājs, iesniedza prasību arbitrāžas tiesā. Taču aizsargam izdevies vienoties ar Sietlas "Kraken" vēl pirms ticis nosprausts sēdes datums.

Borgens parakstījis līgumu uz divām sezonām par 5,4 miljoniem dolāru jeb 2,7 miljoniem sezonā. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās visās 82 spēlēs, izceļoties ar trīs vārtiem un 20 punktiem, kas kļuva par aizsarga karjeras rekordu. 14 playoff cīņās viņš pievienoja vēl trīs punktus.

Tāpat "Kraken" ieguvusi papildinājumu uzbrukumā, noslēdzot līgumu ar 38 gadus veco Pjēru Eduāru Belmāru. Noslēgtais kontrakts ir uz vienu gadu par 775 tūkstošiem. Ceturtās maiņas uzbrucējs pagājušajā sezonā Tampabejas "Lightning" rindās 73 spēlēs iekrāja 4+9, bet sešās izslēgšanas spēlēs pievienoja vēl divus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/seattle-kr...


"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
38

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".