Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' iemet sešus Edmontonai un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

''Canucks'' iemet sešus Edmontonai un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
"Canucks" atzīmē vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), spēlējot vēl bez Teodora Bļugera, ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Vankūveras ''Canucks'', kas ar 6:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers''. Sezonu ''Canucks'' sācis ar deviņiem panākumiem 12 spēlēs.

• Ceturto uzvaru pēc kārtas, vēl spēlējot bez Teodora Bļugera, naktī uz otrdienu svinēja Vankūveras ‘’Canucks’’. Klubs ar 6:2 pārspēja Edmontonas ‘’Oilers’’, sagādājot pretiniekam trešo neveiksmi pēc kārtas un ceturto pēdējo piecu spēļu laikā.

• Ar četriem rezultativitātes punktiem spēlē izcēlās Kvins Hjūzs, kuram vieni vārti un trīs rezultatīvās piespēles. Savukārt Tečers Demko ‘’Canucks’’ vārtos atvairīja 40 no ‘’Oilers’’ izdarītajiem 42 metieniem.

• Pirmajā periodā ‘’Canucks’’ izvirzījās vadībā ar 3:1 un to vairs no rokām neizlaida. Leons Draizaitls otrā perioda astotajā minūtē guva pretinieku otros vārtus, bet pēc tam nākamās trīs ripas iemeta ‘’Canucks’’.

• ‘’Canucks’’ pirmajās 12 sezonas spēlēs tikusi pie deviņām uzvarām. Izcīnītie 19 punkti ļauj tai šobrīd atrasties otrajā vietā Rietumu konferencē, par četriem atpaliekot no līderes Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• Nākamo spēli sezonā klubs aizvadīs naktī uz piektdienu, kad viesosies pie Otavas ‘’Senators’’.

Bostonas "Bruins" izcīnījusi 10. uzvaru šosezon – tā viesos ar 3:2 pārspēja Dalasas "Stars", kurai šosezon izdevies tikt pie septiņiem panākumiem.

• Spēles rezultātu atklāja 22 gadus vecais "Bruins" hokejists Džons Bīčers, kuram tie bija pirmie vārti NHL karjerā. Bīčers draftēts 2019. gadā ar kopējo 30. numuru.

• Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts "Bruins" vārtsargs Džeremijs Sveimens, kurš atvairīja 35 no 37 pretinieku meitieniem (94.6%).

Toronto "Maple Leafs" savā laukumā 11 vārtu spēlē pārspēja Tampabejas "Lightning" (6:5). Spēle noslēdzās pagarinājumā. Abas komandas šosezon tikušās divas reizes – abas noslēdzās pagarinājumā, uzvaras svinot tieši Toronto vienībai.

• Uzvaras vārtus pagarinājuma 46 sekundēm guva Kāle Jērnekroks. Panākumā punktiem bagātākie bija Ostons Metjūzs, kuram divi gūtie vārti un rezultatīva piespēle, un Mičs Mārners, kuram vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

NHL rezultāti, 7. novembris

SpēleRezultāts
Stars – Bruins2:3
Maple Leafs – Lightning6:5 P
Canucks – Oilers6:2

     [+] [-]

, 2023-11-07 09:01, pirms pusgada
Pēdējie Vankuveras vārti kā treniņā.