Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons un Bļugers sausā, Lindholms "Canucks" debijā gūst divus vārtus

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Girgensons un Bļugers sausā, Lindholms "Canucks" debijā gūst divus vārtus
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles aizvadījušas Zemgus Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas. Bufalo "Sabres" ar 1:2 piekāpās Dalasas "Stars", savukārt Vankūveras "Canucks" ar 3:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes". Latvieši ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Teodors Bļugers uzvarā pār "Hurricanes" (3:2) uz ledus pavadīja 15 minūtes un 21 sekundi. Nedaudz vairāk kā minūti latvietis spēlēja mazākumā. Sev atvēlētajā laikā Bļugers izpildīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un uzvarēja piecus no 11 iemetieniem (45.5%).

• "Canucks" uzvaru ar diviem vārtu guvumiem sekmēja Elīass Lindholms, kuru komanda pirms nedēļas ieguva maiņas darījumā. Lindholmu "Canucks" ieguva no Kalgari "Flames" komandas.

• LIndholms atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem vairākumā. Spēles rezultātu gan atklāja "Hurricnaes", kas pirmā perioda sākumā guva vārtus mazākumā. Pēc tam sekoja divi Lindholma vārtu guvumi vairākumā (2:1).

• Otrā perioda beigās Sebastiens Aho arī guva vārtus vairākumā, panākot 2:2. Tie bija viņa 18. vārti šajā sezonā.

• Punktu spēlei pielika Džeitī Millers, kurš trešā perioda piektajā minūtē guva savus 22. vārtus šosezon (3:2). Šajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle Brokam Beseram, kuram tā bija 24. rezultatīvā piespēle šajā sezonā.

• "Canucks" pie punktiem tikusi jau 12 spēlēs pēc kārtas. Šajā 12 maču nogrieznī Bļugera pārstāvētā komanda, kas ieņem pirmo vietu Klusā okeāna divīzijā, tikusi pie 10 uzvarām un diviem zaudējumiem pagarinājumā.

Zemgus Girgensons zaudējumā pret "Stars" (1:2) uz ledus pavadīja astoņas minūtes un piecas sekundes. Šajā laikā viņam viens bloķēts metiens un viens spēka paņēmiens. Latvietis atgriezās uz ledus pēc neliela augšdaļas savainojuma sadziedēšanas.

• "Stars" panākuma galvenais varonis ir Džeiks Otingers. Dalasas vārtu vīrs atvairīja 47 "Sabres" izpildītos metienus, palīdzot "Stars" izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas.

• Interesanti, ka visos trīs periodos "Sabres" pa vārtiem meta tieši 16 reizes. "Stars" pirmā perioda ceturtajā minūtē atklāja spēles rezultātu, bet otrā perioda sestajā minūtē Teidžs Tompsons realizēja vairākumu, panākot 1:1.

• Pēc trim minūtēm Sems Stīls vēlreiz izvirzīja vadībā "Stars" (2:1). Tie izrādījās uzvaras vārti, jo spēles turpinājumā varēja vērot Otingera šovu. 1998. gadā dzimušais vārtsargs tika atzīts arī par spēles pirmo zvaigzni.

• "Sabres" iespējas uz spēlēšanu izslēgšanas mačos paliek arvien blāvākas. 50 mačos "Sabres" izcīnījusi 48 punktus, kas dod pirmspēdējo vietu Atlantijas okeāna divīzijā.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres324+0438 (10.5%)-2130+0
Teodors BļugersCanucks365+162153 (9.4%)+9150+0
AizsargsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers181+1218 (5.6%)060+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinūtesSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets289-10-790.3%795/8803.2215840

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +3 [+] [-]

, 2024-02-07 11:28, pirms 3 mēnešiem
Un, kur ir tie, kas raudāja, ka Lindholms atņems spēles laiku Bļugeram? Tāpat 3. maiņā ar Garlandu un Džošuā, tāpat laiks ap 15 minūtēm (ja skatās uz sezonas rādītājiem - 4 sekundes mazāk par sezonas vidējo)
Bļugers par spēles laiku varēs uztraukties ja gan pats, gan viņa maiņa tiešām sāks nevilkt - nenāks punkti un laidīs iekšā ripas + ja komanda apstāsies. Kamēr komanda ies ar pašreizējo grafiku, neviens nečakarēs ejošu mehānismu.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-07 11:56, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Un, kur ir tie, kas raudāja, ka Lindholms atņems spēles laiku Bļugeram? Tāpat 3. maiņā ar Garlandu un Džošuā, tāpat laiks ap 15 minūtēm (ja skatās uz sezonas rādītājiem - 4 sekundes mazāk par sezonas vidējo)
Bļugers par spēles laiku varēs uztraukties ja gan pats, gan viņa maiņa tiešām sāks nevilkt - nenāks punkti un laidīs iekšā ripas + ja komanda apstāsies. Kamēr komanda ies ar pašreizējo grafiku, neviens nečakarēs ejošu mehānismu.
Atklāti sakot, vispār nesaprotu par ko bija stress - aizgāja pirmās maiņas malējais krieviņš, vietā atnāca centrs Lindholms. Ielika JT pa malu, kur, patiesībā, ir arī viņa īstā vieta un Lindholmu centrā - viss! Bļugeru šī maiņa ietekmēja precīzi nekā, ja nu vienīgi tādā veidā, ka komandai klāt nācis papildus spēlētājs/uzbrucējs, kurš labi spēlē defā un padara komandu labāku.

     [+] [-]

, 2024-02-07 13:05, pirms 3 mēnešiem
Vēl viens, kurš nedraudzējas ar cipariem! Tiešām Elvim 0 sausās spēles? Vemt gribas no jūsu regulārajām kļūdām. Kauns.