Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam +2, ''Stars'' turpina cīņu par ''play-off''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Skrastiņam +2, ''Stars'' turpina cīņu par ''play-off''
Kārlis Skrastiņš cīņā ar Riku Nešu
Foto: AP/Scanpix

Sauso spēli aizvadot ''Stars'' vārtsargam Kari Lehtonenam un pozitīvu lietderības koeficientu izpelnoties mūsu Kārlim Skrastiņam, Dalasas klubs šonakt izcīnīja svarīgu uzvaru NHL regulārajā čempionātā, ar 3:0 apspēlējot Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Teksasas kluba rindās pa reizei ar precīziem vārtu guvumiem atzīmējās Stīvs Ots, Brendans Morovs un Lui Eriksons [pēdējie divi precīzi meta jau tukšos vārtos], bet ''Stars'' somu vārtsargs Kari Lehtonens atvairīja 23 metienus un aizvadīja savu 3. sauso spēli šosezon, palīdzot ''zvaigznēm'' palielināt cerības uz iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Uzvarētāju komandas rindās 19 ar pusi minūtes uz ledus pavadīja Kārlis Skrastiņš, kurš sev atvēlētajā laikā bloķēja vienu pretinieku metienu, izdarīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar dalītu labāko +/- koeficientu komandā (+2).

Patlaban Dalasas klubs Rietumu konferences kopvērtējumā dala 9. vietu ar Kalgari ''Flames'' [abām komandām pa 91 punktam], par diviem punktiem atpaliekot no 7. vietā esošajām Anaheimas ''Ducks'' un Čikāgas ''Blackhawks'', kas nozīmē, ka uz divām vietām izslēgšanas spēļu turnīrā reāli pretendē četras komandas. Sliktākā situācijā atrodas ''Flames'', jo atšķirībā no pārējiem trim Kanādas klubam trīs spēļu vietā atlicis vairs aizvadīt tikai divas. Dalasai pēdējie trīs regulārā čempionāta mači jāaizvada pret Kolorado ''Avalanche'' un Minesotas ''Wild''.

Citā spēlē uzvaru un vietu ''play-off'' izcīnīja Monreālas ''Canadiens'', kas mača pagarinājumā ar 2:1 uzveica ''Blackhawks''. Monreālas rindās uzvaras vārtus guva kanādiešu aizsargs Pernels Karls Subans, bet ''Canadiens'' vārtsargs Kerijs Praiss atvairīja 42 pretinieku metienus.

NHL regulārais turnīrs. 6. aprīlis

SpēleRezultāts
Senators — Flyers5:2
Stars — Blue Jackets3:0
Maple Leafs — Capitals2:3 (PM)
Sabres — Lightning4:2
Penguins — Devils4:2
Canadiens — Blackhawks2:1 (P)
Predators — Thrashers6:3
Blues — Avalanche3:1
Oilers - Canucks2:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 46 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2011-04-06 07:44, pirms 14 gadiem
Devans Dubnyk spēlē vienkārši lieliski. Oilers 2 spēlēs pēc kārtas pret Canucks ielaiduši tikai 1 vārtus!
PS. Vankūvera ir līgas rezultatīvākā komanda un Oilers visvairāk ielaiž!

     [+] [-]

, 2011-04-06 07:51, pirms 14 gadiem
Kalgari diez vai spēs veiksmīgi iejaukties šajā cīņā,Čikāgai 2x ar Detroitu un ar Sentluisu mājās,Anaheimai 2x ar Sanhosē un ar Kings mājas.Dalasai kalendārs vislabākais tikai jālikvidē tie mīnus divi.Un ja ņemam vērā ,ka Detroita ar Sanhosē cīnās par otro vietu Rietumos,tad tā cīņa par astoto vietu solās būt ļoti interesanta.Kolorado it kā traumēts Ščastnijs,kas vēl samazina lavīnu spēku.Viss Dalasas rokās.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-06 08:20, pirms 14 gadiem
labs Raditajs Skrastinam (+2) malacis ceru ka tiks po !!bet itka gribas arii izlase bet labak jau Nhl po

  +6 [+] [-]

, 2011-04-06 08:30, pirms 14 gadiem
quarterr rakstīja: Devans Dubnyk spēlē vienkārši lieliski. Oilers 2 spēlēs pēc kārtas pret Canucks ielaiduši tikai 1 vārtus!
PS. Vankūvera ir līgas rezultatīvākā komanda un Oilers visvairāk ielaiž!
Es jau no pašas sezonas sākuma skatos, ka Dubniks veidojas par labu vārtsargu.Nesaprotu, kāpēc to Habibuļinu vispār vēl laiž laukumā...

  +3 [+] [-]

, 2011-04-06 08:34, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka pašās spēles beigās,kad Kolumbusa spēlēja bez vārtsarga Dallasai laukumā bija Skrastiņš ar Goligoski, lai noturētu uzvaru.

Specam 1+3, Vanekam 3+0, Konolijam 1+2, rezultatīvi arī Koscicins un Tutuuu.
Labas spēles Raimeram un Praisam.

     [+] [-]

, 2011-04-06 09:04, pirms 14 gadiem
Jauka uzvara pingvīniem! Es zināju, ka viņi uzvarēs, jo Kunicam un vārtsargam Džonsonam piedzima jaunas meitiņas ar vienas dienas starpību. Pēc tik laimīgiem notikumiem uzvara bija neizbēgama Tā kā viņi ir noslēguši pēdējo regulārās sezonas spēli jaunajā arēnā ar uzvaru! Un tā kā Filadelfijai pēdējā laikā galīgi neiet, tad viņiem vēl ir iespēja izvirzīties vadībā savā divīzijā. Bet nu, tas viss ir sīkums, ja godīgi, man pat ļoti patīk kādi pašreiz ir izveidojušies PO pāri un būtu labi, ja tā paliktu.

     [+] [-]

, 2011-04-06 09:13, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Es jau no pašas sezonas sākuma skatos, ka Dubniks veidojas par labu vārtsargu.Nesaprotu, kāpēc to Habibuļinu vispār vēl laiž laukumā...
Koļa jau no pašas sezonas sākuma ir (anti-)līderis visos statistikas rādītājos. Patika tie divi mači, kur viņš pēc 7-8 minūtēm varēja iet atpūsties ar pieciem goliem ķešā...

     [+] [-]

, 2011-04-06 09:45, pirms 14 gadiem
Koļam ir superalga, un tādus spēlētājus uz soliņa nesēdina! Var teikt, ka Oilers lika ne uz to zirdziņu!
Ovečkins starp citu guva savus 300 vārtus 476 spēlēs! Septītais augstākais rādītājs Līgā! Spēlējot Caps vairākumā, Ovi guva vārtus, izlīdzinot rezultātu (1-1).

  +2 [+] [-]

, 2011-04-06 09:54, pirms 14 gadiem
Ei nost kas ar Oileru 2 spēlēs pret Vankuveru 2 uzvaras 4:1 un 2:0

  -2 [+] [-]

, 2011-04-06 09:56, pirms 14 gadiem
Dalasa Cerams panjems Colorado un Minesotu un PO Ikshaa

     [+] [-]

, 2011-04-06 10:07, pirms 14 gadiem
Lai cik skumīgi tas nebūtu, "Plēsoņām" iekļūšanai PO pietiek ar vienu punktu vai arī "Stars" zaudējumu.
Kosticins gūst punktus jau 10 spēlēs pēc kārtas 13p (6g-7a) un kopumā 47p (22g-27a). Komandā viņš ir vienīgais, kas pārsniedzis 20g robežu.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-06 10:19, pirms 14 gadiem
es personīgi ļoti ticu, ka PO tiks tieši Dalasa nevis Čikāga. Čikāgai būs īpaši jāiespringst pēdējās divās spēlēs ar Detroitu, ņemot vērā cik labi(slikti) viņi spēlē pēdējā laikā.
Karolīnai izskatās, ka sezona praktiski beigusies.
Skaitlim 300 nav ne vainas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-06 10:53, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kino cepures rīšanas diena tuvojās ar joni Domāju Periju Kino uz ilgu laiku atcerēsies . Kā arī Bretu Halu 2,kas pat 50 ripas sezonā nevar iemest
Neesmu Kino advokāts, bet zinu, ka viņam principā ir vienalga, vai pirmajā ailītē stāv Perijs vai Stemkoss.Iespējams, ka Perijs to pat vairāk ir pelnījis, Stemkoss vēl par jaunu...... un nemākulīgu, ja jau štangas vien prot drebināt.
Tāpat zinu arī to, ka Perijam ir ļoooooti daudz nelabvēļu, it īpaši starp tiem, kas ir Krievijas izlases līdzjūtēji.Iemesls Tev droši vien labi zināms.

     [+] [-]

, 2011-04-06 12:53, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Neesmu Kino advokāts, bet zinu, ka viņam principā ir vienalga, vai pirmajā ailītē stāv Perijs vai Stemkoss.Iespējams, ka Perijs to pat vairāk ir pelnījis, Stemkoss vēl par jaunu...... un nemākulīgu, ja jau štangas vien prot drebināt.
Tāpat zinu arī to, ka Perijam ir ļoooooti daudz nelabvēļu, it īpaši starp tiem, kas ir Krievijas izlases līdzjūtēji.Iemesls Tev droši vien labi zināms.
Pie tam daudzi nezin arī to, ka Perijs atzīstami spēlē mazākumā. Gan aizsargājoties, gan aplejot ar aukstu dušu pretiniekus - 4 vārti mazākumā jau šosezon Perijam.
Šāda parādība starp top punktu guvējiem ir liels retums.

PS
Viņu ienīst ne tikai Krievijas līdzjutēji, bet arī vairāk vai mazāk 29 NHL klubu līdzjutēji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-06 13:25, pirms 14 gadiem
Apskatijos NHL turniira tabulu un sapratu, ka nesaprotu kaa tur skaita punktus,kaads man var izskaidrot,jo tur cik es sapratu neskaita punktus taapat kaa KHL!?? Cik punkti par uzvaru, cik par uzvaru pagarinaajumaa un cik par zaudeejumu pagarinaajuma?

  -1 [+] [-]

, 2011-04-06 13:38, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Zini ko nozīmē vienalga ? Kā teica vīrī kam jau ir 80 gadi. Vienalga ir tad,kad sūdu spied rokā un vienalga pa kuru pirkstu spraugu tas izlīdīs. Godīgi sakot nezinu,kāpēc Perijs kādam tur nepatīk un man tas sevišķi neinteresē.
Runājot konkrēti par Kino,tad neviens viņu aiz mēles nevilka,es tajā skaitā. Un tas galīgi nav vienalga pēc paziņojuma : " Ja Stemkos negūs Rišāra balvu,es apēdīšu cepuri. Tev kā pieredzējušam cilvēkam laikam ir atmiņā viens Kanādiešu izlēcējs kam to pienācās rīt pilnā nopietnībā.

Runājot par tevi,nesenā vēsturē kad viens personāžs štampēja vārtus ik sezonu pa 50 > tas nebija nekas sevišķs un nenozīmīgs panākums,tā kā pieturies pie tā un neej pretrunā ar pausto.
Cik atceros pēc tavas teorijas tie kas atdod piespēles ir daudz lietderīgāki
Man patīk Tava humora izjūta.Vismaz ir par ko pasmaidīt.
Nu kāpēc Tev neinteresē Perijs, ir skaidrs.Man viņš sāka interesēt 2007. gadā , kad izcīnija pirmo SC.Bet tas tā.
Lai kino ēd savas cepures un vari papriecāties, lai jau Tev tiek.Vēl vairāk, esmu gatavs apēst pat divas,ja būs nepieciešams. Kā jau teicu, esmu tādas pasūtījis konditorejā no marcipāna...
Par 1972.gada vienu otru Toronto žurnālistu vari man neatgādināt, tikai retais to nezina.Krievijā šis fakts tiek pieminēts pat biežāk, nekā pašu zaudējums beigās supersērijas kopvērtējumā.
Par personāžu, - tas , ka uzbrucējs sezonā gūst 50+ vārtus, tik tiešām nav NEKAS SEVIŠĶS, bet tikai pieminēšanas vērts.Kā jau teicu, SEVIŠĶS būtu tad, ja tos 50 vārtus gūtu 50 spēlēs.Bet izskatās, ka tuvākajā laikā TĀDU snaiperu līgā nebūs.
Skaidrs, ka tas pats Tevis pieminētais personāžs šobrīd nu jau spēlē daudz lietderīgāk, nekā pirms pāris gadiem.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-06 13:43, pirms 14 gadiem
Rave-x rakstīja: Apskatijos NHL turniira tabulu un sapratu, ka nesaprotu kaa tur skaita punktus,kaads man var izskaidrot,jo tur cik es sapratu neskaita punktus taapat kaa KHL!?? Cik punkti par uzvaru, cik par uzvaru pagarinaajumaa un cik par zaudeejumu pagarinaajuma?
Nezinu isti, kaa skaita KHL, bet NHL par uzvaru dod 2p, par zaudeejumi bulliishos vai pagarinaajuma 1p un par parastu zaudeejumu 0p. Easy!

     [+] [-]

, 2011-04-06 13:51, pirms 14 gadiem
D.N. rakstīja: es personīgi ļoti ticu, ka PO tiks tieši Dalasa nevis Čikāga. Čikāgai būs īpaši jāiespringst pēdējās divās spēlēs ar Detroitu, ņemot vērā cik labi(slikti) viņi spēlē pēdējā laikā.
Karolīnai izskatās, ka sezona praktiski beigusies.
Skaitlim 300 nav ne vainas
Manējiem, t.i. Ducks, arī nāksies pamatīgi iespringt

     [+] [-]

, 2011-04-06 13:53, pirms 14 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Nezinu isti, kaa skaita KHL, bet NHL par uzvaru dod 2p, par zaudeejumi bulliishos vai pagarinaajuma 1p un par parastu zaudeejumu 0p. Easy!
un cik par uzvaru pagarinaajumaa,arii divus punktus?

     [+] [-]

, 2011-04-06 13:54, pirms 14 gadiem
Rave-x rakstīja: un cik par uzvaru pagarinaajumaa,arii divus punktus?
Jaa, uzvara paliek uzvara, arii pagarinaajumaa.

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:00, pirms 14 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jaa, uzvara paliek uzvara, arii pagarinaajumaa.
Un arī pēcspēles metienos

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:02, pirms 14 gadiem
Kalvinators rakstīja: Un arī pēcspēles metienos
Nu jaa, tas, protams.

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:05, pirms 14 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jaa, uzvara paliek uzvara, arii pagarinaajumaa.
ok, paldies par info!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-04-06 14:21, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Leflēr, Tu gadījumā nezini, kur pazudis Kino? sen nav redzēts šajā SC sadaļā. Bez viņa diskusijas ar Harļiku reizēm paliek garlaicīgi.
Protams, ka zinu, kas tad to nezina ??
Kino pa naktīm skatās hokeju, pa dienu ļoti daudz strādā, pārvelkas mājās vēlu vakarā un tikai tad sāk lasīt visas tās muļķības, kas te SC par viņu ir sarakstītas...

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:22, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Leflēr, Tu gadījumā nezini, kur pazudis Kino? sen nav redzēts šajā SC sadaļā. Bez viņa diskusijas ar Harļiku reizēm paliek garlaicīgi.
kino bija tas ar Queen logo profila bildee? Ja jaa, tad tieshaam sen nav redzets.

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:23, pirms 14 gadiem
Lāsma21 rakstīja: kino bija tas ar Queen logo profila bildee? Ja jaa, tad tieshaam sen nav redzets.
Jā, ar Queen bildi .Ir, ir jau gan redzēts, nav tik traki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:31, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Jā, ar Queen bildi .Ir, ir jau gan redzēts, nav tik traki.
Nu iespeejams, es pati te peedeejaa laikaa ne paaraak biezhi iegriezhos. Arii tagad man te nemaz nebuutu jaabuut, bet lekcijaa negribaas dariit to, ko vajag

     [+] [-]

, 2011-04-06 14:37, pirms 14 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Pēc pus stundas es arī dodos jaunos dzīves meklējumos,cik ilgi netikšu pie i - neta hvz. Čemodāni jau sapakoti uztraukums māc nost
Uz kurieni, ta nu , ? uz Vāciju peļņā , vai ??
1 2 46 komentāri