Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" izbraukumā uzvar "Blackhawks"

Andrejs Siliņš

"Coyotes" izbraukumā uzvar "Blackhawks"
Radims Vrbata pie Kristobala Hueta vārtiem
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) aiz Atlantijas okeāna tikai vienā spēlē uzvarētājs netika noteikts pamatlaikā - Fīniksas "Coyotes" ar rezultātu 2:1 pēcspēles metienu sērijā uzveica Čikāgas "Blackhawks".

Pirmajā trešdaļā aktīvāki bija čikāgieši, un tas atmaksājās - jau piektajā mača minūtē Endrjū Lads no laukuma vidusdaļas ar ripu ieslidoja pretinieku zonā un no kreisās puses izdarīja spēcīgu metienu. To gan fīniksiešu mūris Džeisons Labarbera atvairīja, taču pirmais pie atlēkušās ripas labajā laukuma pusē bija Kolins Freizes, kurš vēlreiz spēcīgi raidīja ripu vārtos, un šoreiz Labarbera vairs nebija glābējs - 1:0.

Otrajā trešdaļā turpinājās diezgan līdzīga spēkošanās, bet joprojām nedaudz aktīvāk vārtus apdraudēja "Blackhawks". 15. trešdaļas minūtē mājinieki pieļāva liktenīgu kļūdu un saņēma divas soda minūtes par to, ka laukumā uz mirkli bija pārāk daudz spēlētāju. Uz noraidīto soliņa devās Lads, bet fīniksieši vairākumu izmantoja - ar spēcīgu metienu no laukuma vidusdaļas čehu uzbrucējs Radims Vrbata guva savus 18. vārtus sezonā, izlīdzinot rezultātu (1:1).

Pēdējā spēles trešdaļā nekas daudz nemainījās, un kļuva skaidrs, ka uzvarētāja noskaidrošanai nepieciešams vismaz papildlaiks. Tomēr ar to nepietika, jo neviena no komandām papildu piecminūtē nespēja izcelties, un līdz ar to sekoja pēcspēles metienu sērija. Pirmie metieni abu komandu izpildījumā bija veiksmīgi, otrie - ne, bet trešajā sērijā pieredzējušais kanādiešu aizsargs Adrians Aukoins pārspēja franču vārtsargu Kristobalu Huetu, bet Mariana Hosas "bullītis" tika atvairīts, un "Coyotes" svinēja uzvaru visā mačā ar rezultātu 2:1.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-02-06 09:31, pirms 14 gadiem
Jā, nu šitais jau točna ir topa notikums šonakt . Icebox izskatās ir drusku labāk pastrādājuši...

     [+] [-]

, 2010-02-06 09:39, pirms 14 gadiem
Šosezon Fīniska var ņemt jebkuru komandu,pat pret Wasingtonu labi nokapa.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-06 09:54, pirms 14 gadiem
driizaak jaauzteic Kovalchuka veiksmiigaa debija Devils rindaas !! 0+2 21 min laukumaa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-06 11:39, pirms 14 gadiem
Kovi Ljoti laba debija, pat neskatoties uz to, ka tikkai 1 metiens pa vaartiem

     [+] [-]

, 2010-02-06 11:50, pirms 14 gadiem
Laikam SC par NHL hokeju neintresējās.

     [+] [-]

, 2010-02-06 14:39, pirms 14 gadiem
Kovi tiešām ļoti labi iejutās. Komentētāji pat minēja, ka viņu dažreiz sauc par "game changer" un pēdējā spēles minūtē ar Devils kaut kas tiešām notika, kā viņi izrāva to uzvaru no Torronto nagiem. Prieks!

     [+] [-]

, 2010-02-06 15:13, pirms 14 gadiem
kāpēc Juris vairs par nhl neraksta? ja nemaldos sezonas sākumā vi'ņš tikai rakstīja par nhl notikušaj'ām spēlēm un viss bija plaši pārstāstīts. tgd visu laiku tik kādu vienu vai divas spēles piemin, bet tas, ka kāds tur hat trick vai vēl ko skaļu izdara, nepiemin. tas pats ar Kovaļčuku, Jokinenu. Jura komentārus ir interesantāk lasīt nekā šitos ''rakstus''

     [+] [-]

, 2010-02-06 16:09, pirms 14 gadiem
MrCaponeLV rakstīja: Kovi tiešām ļoti labi iejutās. Komentētāji pat minēja, ka viņu dažreiz sauc par "game changer" un pēdējā spēles minūtē ar Devils kaut kas tiešām notika, kā viņi izrāva to uzvaru no Torronto nagiem. Prieks!
Pirms pāris gadiem Breds Ričards pārejot no Tampas uz Dalasu jau pirmajā mačā izdarīja 5 rezultatīvas piespēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-06 18:30, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Nu un? ko tas dod?
Tā pat ja paskatīsimies sezonas beigās iegūtos punktu/vārtu skaitu jaunajā komandā starp Kovi un Bredu Ričardsu, tad Kovi būs krietni apsteidzis tavu elku

Tā kā kušš Kino un neizcelies ar stulbībām!
Nu un? ko tas dod?

Es mēģināju norādīt uz to, ka šādās situācijās pāragriem secinājumiem nav vietas.