Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Demko sausā spēle ''Canucks'' uzvarā, ''Bruins'' pirmais zaudējums pamatlaikā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Demko sausā spēle ''Canucks'' uzvarā, ''Bruins'' pirmais zaudējums pamatlaikā
Tečers Demko. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) veiksmīgu sezonu turpina aizvadīt Teodora Bļugera Vankūveras ''Canucks'', kas ar 2:0 pārspēja Dalasas ''Stars''. Citā spēlē pirmo zaudējumu sezonā pamatlaikā cieta Bostonas ''Bruins'', ar 4:5 piekāpjoties Detroitas ''Red Wings''.

• Joprojām spēlējot bez Teodora Bļugera, veiksmīgo sezonas sākumu turpinājusi Vankūveras ‘’Canucks’’, kas naktī uz svētdienu ar 2:0 pārspēja Dalasas ‘’Stars’’. Klubs kaut punktu izcīnījis jau septiņās spēlēs pēc kārtas.

• Šonakt tika svinēta astotā uzvara pamatlaikā un trešā uzvara pēc kārtas. 17 izcīnītie punkti ļauj klubam šobrīd atrasties otrajā vietā Rietumu konferencē.

• Piekto sauso spēli NHL karjerā aizvadīja Tečers Demko, kurš atvairīja visus 27 Dalasas ‘’Stars’’ hokejistu izdarītos metienus.

• Piektajā spēlē pēc kārtas rezultativitātes punktu izcīnīja Eliass Petešons, kurš guva vienus no vārtiem. Vēl vārtus iemeta šveicietis Piuss Suters.

• ‘’Stars’’ pārtrūka trīs uzvaru sērija. 15 punkti gan tam ļauj šobrīd atrasties ceturtajā vietā Rietumu konferencē.

• Desmit spēļu sērija, kurās ‘’Bruins’’ izcīnīja kaut punktu, tam ir beigusies. Naktī uz svētdienu pagājušās sezonas regulārā turnīra uzvarētāja ar 4:5 piekāpās Detroitas ‘’Red Wings’’.

• Vēl pēc otrā perioda ‘’Bruins’’ bija vadībā ar 3:2, taču trešais periods sākās ar ‘’Red Wings’’ trim vārtiem pēc kārtas (5:3). Tas arī ļāva izcīnīt otro uzvaru pēdējo trīs maču laikā. Savukārt ‘’Bruins’’ piedzīvoja pirmo zaudējumu pamatlaikā.

• Deivids Perons uzvarētājiem guva vārtus un atdeva divas rezultatīvās piespēles, kamēr vārti un piespēle gan Dilanam Larkinam, gan Lūkasam Reimondam.

• Savukārt sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Kalgari ‘’Flames’’, kas ar 6:3 pārspēja Sietlas ‘’Kraken’’. Pretinieks pirms spēles bija divos mačos pēc kārtas uzvarējis.

• Pirmos vārtus NHL karjerā guva Marins Pospisils, bet ar diviem vārtiem uzvarētājiem izcēlās Mikaels Baklunds.

• ‘’Flames’’ maču uzvarēja ar labi aizvadītu trešo trešdaļu, kurā tika iemesti četri vārti. Pēc otrā perioda rezultāts bija neizšķirts 2:2.

NHL spēles 4. un 5.novembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Oilers - Predators2:5Coyotes - Jets3:5
Red Wings - Bruins5:4Senators - Lightning4:6
Blues - Canadiens6:3Maple Leafs - Sabres4:6
Capitals - Blue Jackets2:1Flyers - Kings0:5
Islanders - Hurricanes3:4 PBlackhawks - Panthers5:2
Wild - Rangers5:4 PMKraken - Flames3:6
Sharks - Penguins2:10Canucks - Stars2:0
Golden Knights - Avalanche7:0

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...